Πρώτο ραντεβού; Πώς θα καταλάβεις ότι σκοπεύει να σε φιλήσει

Πρώτο ραντεβού; Πώς θα καταλάβεις ότι σκοπεύει να σε φιλήσει

Διάβασε τα σημάδια και προετοιμάσου!

Ένα φιλί είναι ο καλύτερος τρόπος να τελειώσει ένα ονειρεμένο πρώτο ραντεβού. Πώς όμως μπορείς να καταλάβεις πριν φτάσει η (λίγο αμήχανη) στιγμή ότι το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σου λίγο πριν σε αφήσει σπίτι θα σκύψει να σε φιλήσει; Παρατηρησέ τον!

1. Γίνεται σιωπηλός
Δεν μπορείς να φιλήσεις αν το στόμα σου είναι απασχολημένο με το να μιλάς. Παρατήρησέ τον. Σταματάει να μιλάει για λίγο; Αυτό δείχνει ότι προετοιμάζεται. Προσπαθεί να σταματήσει τη συζήτηση σας. Μην προσπαθήσεις να καλύψεις το κενό, ξεκινώντας άλλο θέμα. Χάρισέ του απλά ένα sexy χαμόγελο.

2. Δείχνει αμήχανος
Αν σταμάτησε να είναι cool, μπερδεύει λίγο τις λέξεις του ή ρίχνει το ποτήρι από το τραπέζι μπορείς με σιγουριά να υποθέσεις ότι ετοιμάζεται για το φιλί. Δώσε προσοχή στα χέρια του. Αν πιάνει συνέχεια το ποτό του ή το ρολόι του ή οτιδήποτε άλλο περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει.

3. Ασχολείται με τα χείλη του
Αν έχετε πάει σε κινέζικο και σπάει τα chop sticks με τα δόντια ή αν γλείφει τα χείλη του συνεχώς τότε μάντεψε... Αν μετά το δείπνο ψάχνει να βρει σε ποια τσέπη έχει βάλει τις τσίχλες του και κυρίως αν το κάνει στο αυτοκίνητο κατά τη διαδρομή που σε πάει σπίτι και μάλιστα αν σου προτείνει να σου δώσει μία, μην προσβληθείς, είναι αναγνωριστική. Αν πεις ναι τότε είναι σαν να του λες ότι θα ανταποδώσεις το φιλί του .

4. Σε ακουμπάει συχνά
Αν στηρίξει το χέρι του στον ώμο σου, αν σου πιάνει το γόνατο, η ακουμπάει με την παλάμη του την πλάτη σου, αυτό αποκαλύπτει πως αν δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από πάνω σου, τότε και τα χείλη του σκέφτονται το ίδιο.

5. Κοιτάει τα χείλη σου
Μην ενοχληθείς αν τον πιάσεις να παρατηρεί τα χείλη σου ενώ εσύ μιλάς. Ένα σίγουρο σημάδι ότι το μόνο που σκέφτεται είναι να σε φιλήσει είναι να κάνει κάποιο κομπλιμέντο αυτά.

6. Πρόσεξε το άρωμά σου
Πλησίασε το λαιμό σου και μετά σου είπε ότι μυρίζεις τέλεια; Να είσαι σίγουρη πως δεν έκανε κομπλιμέντο στον Calvin Klein! Το να αναφερθεί στη μυρωδιά σου του δίνει την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά σου και περιμένει να δει πως θα αντιδράσεις όταν σε πλησιάζει.

Διάβασε ακόμη:

Σεξ σε δημόσιο χώρο. Είπαμε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζώή αλλά όχι κι έτσι!