4 οδηγίες και να καίνε! Ετοιμαστείτε για ένα ερωτικό σαββατοκύριακο

4 οδηγίες και να καίνε! Ετοιμαστείτε για ένα ερωτικό σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε τις κατά γράμμα...

1. Από μακριά και... παθιασμένοι: Όχι, δεν χρειάζεται να ετοιμάσετε βαλίτσες και να σηκωθείτε να φύγετε, για να τον κάνετε να σας επιθυμήσει. Με μια τέτοια κίνηση το πιθανότερο είναι ότι θα τον τρομάξετε τόσο πολύ, που μετά εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να αποδώσει! Ωστόσο, αν κάποια στιγμή λόγω συνθηκών αναγκαστείτε να μείνετε για λίγο μακριά ο ένας από τον άλλον, καλό θα είναι να την εκμεταλλευτείτε. Για παράδειγμα, αν του προκύψει κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, καλό θα είναι να μη «λυσσάξετε» να τον συνοδεύσετε. Αφήστε τον να πάει μόνος του και εσείς εκμεταλλευτείτε την ελευθερία σας για να βγείτε παρέα με τις φίλες σας. Βέβαια, αν θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να περιμένετε να του προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Αν όμως οι κοινές έξοδοι δεν αποφεύγονται με τίποτα, φροντίστε να αλλάξετε λίγο τη καθημερινότητά σας. Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, αρχίστε γυμναστήριο ή ένα καινούργιο χόμπι. Ακόμη και μια έφοδος στα μαγαζιά, για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, και κυρίως τα εσώρουχά σας, θα λειτουργήσει πολύ καλά για να τον ανάψετε.

2. Ξεκινήστε... νηστεία. Όπως θα ξέρετε, ο κανόνας «ό,τι έχουμε δεν το εκτιμάμε» ισχύει και στο σεξ. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλατε να σας συμβεί. Το να του λέτε «ναι» κάθε φορά δεν είναι κακό. Αν όμως κάποια φορά δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, δεν χρειάζεται να χαλάσετε τον κόσμο προκειμένου να τα καταφέρετε. Απέχοντας συνειδητά για λίγο, θα τον κάνετε να σας επιθυμήσει και το πάθος θα φουντώσει. Αν θέλετε να κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα, μπορείτε να αραιώσετε και τις φορές που κοιμάστε μαζί. Βέβαια, όλα αυτά έχουν και κάποιο ρίσκο, γι' αυτό καλό θα είναι να τα κάνετε όσο βλέπετε ότι σας παίρνει. Αν ο χαρακτήρας του δεν επιτρέπει πολλές κινήσεις, περιοριστείτε σε λίγες και καλές και ξεχάστε τις υπερβολές. Ωστόσο, κάποιοι άντρες θα δέχονταν ακόμη και μια «συμφωνία» ηθελημένης αποχής από το σεξ. Τι σημαίνει αυτό; Θέτετε ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα απέχετε από οποιαδήποτε ερωτική κίνηση και κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να το τηρήσετε! Αν τα καταφέρετε, το πάθος θα είναι σίγουρα μεγάλο. Αν πάλι δεν αντέξετε και παραβείτε τη συμφωνία, τρυπώνοντας κρυφά κάτω από τα σκεπάσματά του, και κάνετε έρωτα προτού λήξει η... προθεσμία, τότε ακόμα καλύτερα, αφού αυτό θα δώσει έναν πικάντικο και αμαρτωλό αέρα στην ατμόσφαιρα!

3. Το φλερτ πάντα κάνει ατμόσφαιρα. Το γεγονός ότι είστε μαζί του πολύ καιρό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάψετε να του λέτε γλυκόλογα και να τον φλερτάρετε όπως στις αρχές της σχέσης σας. Μάλιστα, θα πρέπει να το κάνετε όσο πιο συχνά μπορείτε, ώστε να συνεχίσει να νιώθει επιθυμητός και να μη ζητήσει την αναγνώριση και την επιβεβαίωση από αλλού - κάτι που σίγουρα δεν θέλετε!
Μην περιμένετε λοιπόν τη μέρα της γιορτής του ή των γενεθλίων του ή του... Αγίου Βαλεντίνου για να τον αγκαλιάσετε και να τον γεμίσετε φιλιά, βλέμματα γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα, και ερωτικά χάδια. Κάντε το μια οποιαδήποτε μέρα - ή και νύχτα. Ξεκινήστε τα υπονοούμενα με βλέμματα και μηνύματα από το πρωί, ώστε να τον έχετε όλη μέρα σε εγρήγορση και να μη βλέπει την ώρα να έρθει το βράδυ.
Αν βρίσκεστε με κόσμο, μην είστε συνέχεια κολλημένη επάνω του. Απομακρυνθείτε για λίγο από κοντά του και κοιτάξτε τον από μακριά με πονηρό βλέμμα. Θυμηθείτε τα κόλπα που κάνατε τον πρώτο καιρό και βάλτε τα ξανά στο παιχνίδι. Μετά πλησιάστε τον και ψιθυρίστε του στο αυτί όλα αυτά που θέλετε να του κάνετε μόλις γυρίσετε στο σπίτι. Για ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προσποιηθείτε ότι φλερτάρετε άλλους στο χώρο! Μην το παρακάνετε όμως, γιατί αν δεν καταλάβει ότι το κάνετε επίτηδες, θα έχετε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Ξυπνήστε με τρόπο τη ζήλια του και κάντε τον να νιώσει ότι δεν πρέπει να σας θεωρεί δεδομένη στη ζωή του.

4. Παιχνίδια για δύο: Ένα strip poker είναι αρκετό για να βάλει το απαραίτητο αλατοπίπερο στη σεξουαλική σας ζωή. Μοιράστε τα χαρτιά και αρχίστε να παίζετε το παιχνίδι με τους κανόνες του, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός που θα χάνει κάθε φορά θα πρέπει να βγάζει ένα ρούχο. Αν δεν ξέρετε πόκερ, δεν πειράζει. Η μπιρίμπα δεν συνιστάται γιατί κρατάει ώρα.
Όταν θα έχετε μείνει με τα απολύτως απαραίτητα -το ποια είναι αυτά αφήνεται στην κρίση σας- μιλήστε για τις φαντασιώσεις σας, μέχρι να φτάσετε στο απροχώρητο. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε...

Διαβάστε ακόμη:

Μην το δοκιμάσετε σπίτι: Ένας 22χρονος είχε στύση-ρεκόρ για 7 εβδομάδες!