Μην το κουράζεις. 5 λόγοι που δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

Μην το κουράζεις. 5 λόγοι που δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

Αποδέξου την αλήθεια και μην το παίρνεις προσωπικά.

Όλοι έχουμε καταλήξει μπερδεμένοι να αναρωτιόμαστε: "Με θέλει;" "Έχει στόχο την δέσμευση;" κάθε φορά που μια μια νέα γνωριμία ξεκινά.
Πρέπει να σας επαναλάβουμε (αν δεν το έχετε εμπεδώσει ήδη) πως όταν θέλει να είναι μαζί σας ή όταν δεν θέλει τα σημάδια είναι ξεκάθαρα...Και να θυμάστε πως όταν δεν θέλει οι λόγοι είναι επίσης πάντα οι ίδιοι...

1. Εμφανίστηκες συναισθηματικά "επιθετική"
Υπάρχουν μερικές στιγμές που πρέπει αν κοιτάξουμε στον καθρέφτη για να αναγνωρίσουμε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις σχέσεις μας. Ο πιο εύκολος τρόπος να χάσουμε κάποιον είναι να τον θέλουμε πάρα πολύ. Δεν είναι κακό όταν η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε μια καινούρια γνωριμία, αλλά όταν στα πρώτα κιόλας ραντεβού του δείχνετε ότι θέλετε να του γνωρίσετε την οικογένειά σας, μπορεί να τον τρομάξετε. Η πρόκληση εδώ βρίσκεται στο ότι μπορεί να είστε μια εκπληκτική γυναίκα που θα κάνει τη ζωή του ωραιότερη, αλλά αν σκεφτεί ότι ήρθατε για να του αλλάξετε το lifestyle που είχε μέχρι τώρα, τότε θα χάσετε κάθε πιθανότητα για να μπείτε στη ζωή του.

2. Δεν θέλει να πληγώσει τα συναισθήματα σου.
Μην περιμένετε κάποια λογική εξήγηση για αυτό, αλλά πολλοί άντρες νιώθουν ενοχές όταν διακόπτουν μια σχέση χωρίς εξήγηση. Τα μηνύματα θα γίνονται λιγότερα και μετά θα σταματήσουν τελείως. Γιατί; Για μερικούς είναι το ίδιο δύσκολο να διαχειριστούν την απόρριψη όσο και να την δώσουν σε κάποιον. Προτιμούν απλά να σταματήσουν την επαφή.
Σαφώς αυτή η τακτική δεν είναι σωστή και δεν δείχνει έναν ώριμο άντρα. Μην το πάρεις προσωπικά απλά σου δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος να μπει σε μια σχέση.

3. Ο τρόπος ζωής σου δεν ταιριάζει με τον δικό του
Μερικές φορές είναι πιθανό δύο υπέροχοι άνθρωποι να γνωριστούν, αλλά να μην είναι υπέροχοι ο ένας για τον άλλον. Ένας άντρας που έχει πλάνα στη ζωή του θα δεσμευτεί μόνο με μια γυναίκα που θα την δει ως το άλλο του μισό σε μια ομάδα.Δεν σημαίνει ότι δεν έχει συναισθήματα για σένα ή ότι δεν είσαι αρκετή για εκείνον αλλά είναι θέμα timing.

4. Βιώνει ακόμα την φάση του "η ζωή είναι ένα πάρτι"
Χωρίς να πιστεύουμε στα στερεότυπα οι άντρες που διασκεδάζουν στα clubs συνήθως ψάχνουν για εφήμερες σχέσεις. Δεν σημαίνει πως αν δεν γνωρίσουν τη σωστή γυναίκα δεν θα αλλάξουν γνώμη, αλλά πρέπει να είναι η σωστή γυναίκα.
Αν καταφέρεις και τον πείσεις να είναι μαζί σου και να κόψει τα πάρτι επειδή εσύ το θες και το ζήτησες να θυμάσαι πως στο μέλλον αυτά θα τα βρεις μπροστά σου.

5. Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες
Μερικοί άντρες έχουν τόσο ψηλά πρότυπα που δύσκολα θα τα αγγίξουν ποτέ. Αυτός ο τύπος του άντρα δεν κάνει σχέσεις γιατί είναι δύσκολο να το ευχαριστήσεις. Μην το πάρεις προσωπικά. Γιατί μπορεί να είσαι το πιο νόστιμο φρούτο, αλλά σε μερικούς εκεί έξω δεν αρέσουν τα φρούτα.