Πόσο καλό σύντροφο έχεις; 7 σημάδια που σου λένε να τον κρατήσεις!

Πόσο καλό σύντροφο έχεις; 7 σημάδια που σου λένε να τον κρατήσεις!

Ναι, όλες έχουμε πει τη γνωστή ρήση... "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές...". Πόσες φορές, όμως,στη ζωή σου έχεις βρει έναν σύντροφο - θησαυρό που θέλει να δεσμευτεί σε μια σοβαρή σχέση;
Για αυτό λοιπόν όταν σου παρουσιαστεί καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Αν αναρωτιέσαι πώς θα αναγνωρίσεις αυτόν τον κινητό θησαυρό... ορίστε τα επτά σημάδια της αποκάλυψής του!

Δεν είναι ανασφαλής και δεν περιμένει συνεχώς επιβεβαίωση από σένα. Το τελευταίο πράγμα που θες στη ζωή σου είναι έναν άντρα που θα πρέπει εσύ να του καλύπτεις τα πάσης φύσεως ψυχολογικά κενά. Πίστεψέ μας αυτό το είδος άντρα πολλαπλασιάζεται με επικίνδυνους ρυθμούς.

Μπορείς να κάνεις μια λογική συζήτηση μαζί του. Εσύ και οι φίλες σου και η οικογένειά σου και οι συνάδελφοί σου και σε όποια κοινωνική εκδήλωση πάτε μαζί σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Είναι άνετος σε κάθε περίσταση που παρουσιάζεται. Αν μαζί του θες να κάνεις οικογένεια σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζετε από κοινού τα πρόβληματα που παρουσιάζονται. Αν χάνει τη ψυχραιμία του σε διάφορες καταστάσεις αυτό θα μετατρέψει εσένα σε άντρα του σπιτιού και αυτό δεν το θες καθόλου.

Δεν τσακώνεται συνέχεια. Σε μια υγιή σχέση οι δύο σύντροφοι πρέπει να λύνουν τις διαφορές τους μέσα από τον ώριμο διάλογο. Ένας ώριμος άντρας δεν θα θυμηθεί τι τους έκανες δύο χρόνια πριν ή να ξεθάψει λεπτομέρειες για την προσωπική σου ζωή που κάποτε του αποκάλυψες.

Σε ενθαρρύνει. Ακόμα και τα μεγαλύτερα κατορθώματα δεν σημαίνουν τίποτα όταν δεν τα μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε και δεν μας επιβραβεύουν με κομπλιμέντα. Ο σύντροφος σου πρέπει να είναι ο πρώτος που θα ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα που του λες.

Είναι ο ήλιος σε μια συννεφιασμένη μέρα (και κάθε μέρα). Πολύ γραφικό αυτό το ξέρουμε, αλλά έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Ξυπνάς το πρωί και θες να του μιλήσεις; Τον φιλάς χωρίς λόγο; Το βράδυ σε ξεκουράζει η συζήτηση μαζί του; Αν λες σε όλα ναι, απλά κράτησέ τον!


Έχετε κοινά σχέδια για το μέλλον. Μπορεί τα μελλοντικά σχέδια να μην είναι προτεραιότητα για κανέναν από τους δυο σας αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να ξέρεις πως εκείνος βλέπει τον εαυτό αλλά και τη σχέση σας μελλοντικά. Θέλει γάμο, μωρά, σκυλιά; Δικό του σπίτι; Αυτοί είναι πάντα οι σπουδαιότεροι λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι και όσο πιο νωρίς τα ξεκαθαρίσεις, τόσο το καλύτερο. Αν στα περισσότερα έχετε κοινή οπτική... τότε κράτησέ τον κοντά σου.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη Madonna...γερασμένη και με το ίδιο outfit με τον γιό της