Κορίτσια το νου σας: 13 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες!

Γωγώ Φούντα
Κορίτσια το νου σας: 13 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες!

Γιατί όλα τα προσέχουν τελικά!

Κορίτσια όπως έχουμε πει αμέτρητες φορές, άντρες και γυναίκες είναι από διαφορετικούς πλανήτες κάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν τα ίδια πράγματα. Αυτό δηλαδή που εμείς μπορεί να λατρεύουμε, οι άντρες μπορεί να μισούν και να το κοροιδεύουν κιόλας! Έχετε αναρωτηθεί όμως ποτέ, τι γνώμη μπορεί να έχουν για όλες αυτές τις... beauty περιποιήσεις που κάνουμε οι οποίες στα μάτια μας φαίνονται τέλειες και στα δικά τους απλά αστείες; Δείτε κάποιες παρακάτω...

1. Το πρώτο φυσικά είναι το υπερβολικά πολύ άρωμα! Μην ξεχνάτε ότι λίγοι ψεκασμοί είναι αρκετοί γιατί τα αγόρια έχουν και ευαίσθητη όσφρηση συν τοις άλλοις.

2. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το βαρύ make up. Είναι ακριβώς αυτό που σχηματίζει στρώσεις και κάνει το πρόσωπο να μοιάζει σαν μάσκα. Οπότε την επόμενη φορά που θα βγείτε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

3. Κάτι άλλο τραγικό που κάνουμε, είναι όταν βάζουμε πολλές στρώσεις μάσκαρα, η οποία αντί να μας δείχνει πιο εντυπωσιακές, μας δείχνει σαν ιαπωνικό καρτούν! Λίγη και καλή παρακαλώ...

4. Το ξηρό δέρμα είναι ακόμη κάτι που τους ξενερώνει. Μη νομίζετε ότι οι άντρες δεν τα προσέχουν αυτά, οπότε φροντίστε να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και απαλή.

5. Το πρόχειρο ξύρισμα επίσης, είναι κάτι που μπορεί έναν άντρα να τον κάνει έξαλλο! Βέβαια είναι καλύτερο από το καθόλου ξύρισμα, αλλά πραγματικά, το να πετσοκόψεις τα πόδια σου δεν είναι λύση. Δοκίμασε να ξυριστείς λίγο πριν πέσεις για ύπνο, γιατί τα πόδια πρήζονται κατά τη διάρκεια τουτης νύχτας, οπότε το πρωί θα σας ξεφύγουν τρίχες.

6. Τώρα βέβαια για τα κιτρινισμένα δόντια δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, τουλάχιστον όχι χωρίς την επίσκεψη σε ειδικό. Δοκιμάστε τις οδοντόκρεμες που κάνουν ανάλογη δουλίτσα και... τολμήστε τη λεύκανση, σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα.

7. Επίσης, βάλτε ότι θέλετε στα χείλη σας, ακόμα και κραγιόν με γεύση μέντα, αλλά μη βάλετε ποτέ, τα γνωστά κολλώδη lip gloss, τα οποία όχι μόνο ανατριχιάζουν τους άντρες αλλά τους εκνευρίζουν και πάρα πολύ!

8. Το σολάριουμ είναι κάτι το οποίο κάνουν αρκετές, και το οποίο είναι μία καλή λύση αν ο χρόνος για ηλιοθεραπεία είναι περιορισμένος! Ωστόσο, όταν το σώμα παίρνει τη γνωστή πορτοκαλί όψη, τότε μάλλον είστε για ντομάτες και σίγουρα όχι για φλερτ!

9. Κάτι ακόμα που τους τη δίνει τρομερά, είναι τα στιλιζαρισμένα μαλλιά. Ξέρετε, όταν τα έχετε κρεπάρει, τους έχετε βάλει και ένα τόνο λακ και έχετε ρίξει και μια μπούκλα από πάνω! Και να θέλει να σας χαιδέψει που λέει ο λόγος, δεν μπορεί!

10. Κορίτσια όταν κάνετε smokey eyes, θα πρέπει να σκέφτεστε και το μετά... Και εννοούμε όχι το πολύ μετά αλλά μετά από μία περίπου ώρα, που το μολύβι και η σκιά θα έχει τρέξει κι εσείς θα είστε σαν παραπονεμένο πάντα! Οπότε όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο!

11. Κάτι ακόμα που οι άντρες δεν αντέχουν, είναι όλες αυτές οι αποχρώσεις κραγιόν, που είναι στην μόδα! Εσείς φυσικά μπορείτε να της φοράτε, ειδικά αν θέλετε να κάνετε και statement εμφανίσεις. Μην περιμένετε όμως να τις εκτιμήσεις κανένας άντρας.

12. Τα εξτένσιονς είναι στην ίδια κατηγορία με τα στιλιζαρισμένα μαλλιά. Πάει ο άλλος ο κακομοίρης να σας χαιδέψει, τσουπ σκαλώνει το χέρι! Αφήστε δε, που μερικά είναι τόσο κακοβαλμένα που βγάζουν μάτι!

13. Και για το τέλος, αφήσαμε τα δάχτυλα. Αν νομίζετε ότι οι άντρες δεν προσέχουν δάχτυλα κάνετε τεράστιο λάθος! Ακόμα χειρότερα δε, αν είναι βαμμένα με όλα αυτά τα έντονα νέον χρώματα τα οποία είναι ικανά να σε τυφλώσουν! Λυπούμαστε αλλά αυτή είναι η αλήθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Και πάλι single; Οι 6 λόγοι που δεν έχεις σύντροφο

3 λάθη που κάνουν οι γυναίκες σε μια σχέση για να κρατήσουν έναν άνδρα