Βγες επιτέλους από τη ρουτίνα! 3 ασυνήθιστα μέρη για να τον στριμώξεις

Βγες επιτέλους από τη ρουτίνα! 3 ασυνήθιστα μέρη για να τον στριμώξεις

Μην φοβάσαι! Βγες έξω.

Στο ασανσέρ
Μερικά τετραγωνικά μέτρα είναι αρκετά για να φιλοξενήσουν ή και να εμπνεύσουν απρόσμενες ερωτικές επαφές. Σ' αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, ούτε πολλά προκαταρκτικά, αφού ο χρόνος είναι ελάχιστος. Μια τέτοια συνεύρεση ανανεώνει μια μακροχρόνια σχέση και εκτοξεύει το πάθος σε μια καινούργια ιστορία. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι έντονες αναταράξεις και να τσεκάρετε ότι το έτερον ήμισυ δεν είναι κλειστοφοβικό!


Στο γραφείο
Αν δουλεύετε στον ίδιο χώρο, έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να τονώνετε ο ένας τη σεξουαλική διάθεση του άλλου με τυχαία αγγίγματα, βλέμματα όλο νόημα, ακόμη και μηνύματα στο κινητό. Μάλιστα, οι υπερωρίες είναι καλή περίπτωση για σεξ στο γραφείο, ενώ οι καναπέδες και τα καθίσματα των γραφείων, που είναι πολύ πιο αναπαυτικά από τις καρέκλες της κουζίνας, προσφέρονται για πολλές και διαφορετικές στάσεις. Όμως, όσο ερεθιστικά κι αν είναι όλα αυτά, δεν παύουν να είναι παράλληλα και επικίνδυνα. Είναι πολύ εύκολο να σας ακούσει κάποιος, αφού οι περισσότεροι χώροι δεν έχουν και την καλύτερη μόνωση, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να σας δουν: Οι περισσότεροι χώροι πλέον έχουν κάμερες.


Στο γυμναστήριο
Φουσκωμένοι δικέφαλοι, γραμμωμένοι κοιλιακοί, ιδρωμένα κορμιά και όργανα που βάζουν στη φαντασία φωτιά. Ο πάγκος με την μπάρα να ανεβοκατεβαίνει, το peck deck για ασκήσεις στήθους -για να μην αναφερθούμε στο χαμάμ και τη σάουνα- ξυπνούν τη διάθεση για... άσκηση! Βέβαια, και εδώ ο κίνδυνος καραδοκεί. Προτιμήστε τις πολύ βραδινές ώρες ενός συνοικιακού γυμναστηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως πρέπει να τον χωρίσεις; 10 σημάδια σου δίνουν την απάντηση