Από φίλοι εραστές και πάλι φίλοι γίνεται;

Από φίλοι εραστές και πάλι φίλοι γίνεται;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

καλησπέρα σου γραφώ γιατί δεν μπορώ να τον καταλάβω και θέλω την άποψη κάποιου αλλού... Ήταν κολλητός της ξαδέρφης μου και κάναμε παρέα κατά για περίπου 10 χρονιά τελευταία κάναμε πολύ παρέα ήμασταν καλά σαν παρέα ώσπου με τα πολλά πολλά άρχισαν και έμπλεκαν τα πράγματα ήμασταν όλη μέρα κι όλοι νύχτα μαζί όλοι μας νόμιζαν ζευγάρι ερχόταν βλέπαμε ταινίες περνάγαμε καλά.. μέχρι που άρχισε να κοιμάται στο σπίτι μου για διαφόρους λογούς συνήθως γιατί ποναγε η μέση και τον πρόσεχα γιατί πονούσε. Κάποιες φορές όλο αυτό τον καιρό έδειχνε ένα ενδιαφέρον με πειράζει τον πείραζα σε σημείο που όλοι μας ρωταγαν τι τρέχει με εμάς. Ώσπου ένα πρωί όπως ξυπνήσαμε βρεθήκαμε από το πουθενά να φιλιόμαστε το σταματήσαμε γιατί είπαμε ότι είμαστε φίλοι .αρχίσαμε από τότε να μιλάμε πιο πολύ ανοιγόμασταν ο ένας στον άλλον όλο και περισσότερο εντωμεταξύ τότε έφυγα για ένα ταξίδι και έλειπα για ένα μηνά κοντά συνεχίσαμε να μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο για ώρες λέγαμε διάφορα .ώσπου μια μέρα είχα βγει και είχα μεθύσι και όπως μου είπε του έκανα ερωτική εξομολόγηση (την οποία δε θυμάμαι)...μετά από εκείνη την ημέρα άρχισε να μου μιλαει περίεργα να μου λέει όλο και περισσότερο ότι με θέλει και πως με θέλει (καταλαβαίνεις) βέβαια καθώς μιλαγαμε ξεκαθαρίσαμε ότι δε θέλουμε σχέση άπλα να περνάμε καλά .... Μέχρι που επέστρεψα και μπλέξαμε για τα καλά συνήχησε να έρχεται κάθε μέρα σπίτι μου να κοιμόμασταν μαζί αγκαλιά κι όλα τα σχετικά κάναμε συνεχεία σεξ...φύγαμε ένα 2 ήμερο μαζί και γενικά τα πηγαίναμε καλά βέβαια ήμασταν σαν να έχουμε σχέση (κάτι που δε θέλαμε και οι 2)....Μέχρι πριν κάτι μέρες που ξυπνήσαμε και με ρώτησε καθώς μιλούσαμε πως θα ήμασταν αν ήθελα να κάνω σχέση με κάποιον ... εγώ του απάντησα πως δε ξέρω πως θα είμαστε το πιο πιθανό να μην είμαστε καθόλου μαζί ακόμα του είπα ότι δεν είμαι σε αυτή τη φάση ....μετά μου είπε ότι εμείς οι 2 δε θα μπορούσαμε να έχουμε σχέση ούτε 3 ώρες γιατί είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες ...και το κορυφαίο ήταν ενώ πάλι μετά από μέρες μου είπε ότι θέλει να τα διορθώσουμε και να γίνουμε φίλοι όπως παλιά ...δεν ξέρω δεν μπορώ να τον καταλάβω πλέον συνεχίζει και έρχεται σπίτι περνάμε καλά ... δεν ξέρω τι θέλει ? αν φοβάται αν με θέλει σαν φίλη η σαν κάτι άλλο γενικά είναι περίεργος ...επίσης δεν ξέρω αν παίζει σημασία η μεγάλη διάφορα ηλικίας που έχουμε αυτός είναι 37 κι εγώ 25...βέβαια τώρα δεν ξέρω τι να κάνω , επίσης νομίζω ότι έχω αρχίσει να νιώθω διάφορα γι αυτόν αλλά δε ξέρω πως να του το πω από την άλλη τον θέλω στην ζωή μου έστω και σαν φίλο δε θέλω να χάσω ένα καλό φίλο επίσης δε θέλω να τον τρομάξω τι να κάνω???????? τα έχω μπλέξει

Υ.Γ ελπίζω να μην σε μπέρδεψα....όλο αυτό έχει αρχίσει από τις αρχές Νοέμβριου

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή σε αυτά. Ή μας βγαίνει ή δεν μας βγαίνει.

Είναι περίεργες αυτές οι καταστάσεις όπου οι φιλίες μπλέκονται με το σεξ. Αν δεν καταλήξουν όλα σε έναν ονειρεμένο έρωτα, τότε πάντα κάποιος πληγώνεται ή και οι δύο.

Σπάνια τα αισθήματα είναι απόλυτα αμοιβαία και επίσης σπάνια καταφέρνουν δύο άνθρωποι που τρέφουν αισθήματα αγάπης ο ένας για τον άλλο να παραμείνουν φίλοι, αφού ξεκινήσουν ερωτικές επαφές.

Είναι φαύλος κύκλος το στόρι. Επειδή έχω εδώ μόνο τη δική σου πλευρά, είναι κάπως δύσκολο να προσδιορίσω τι ακριβώς συμβαίνει.

Μπορεί και οι δύο από φόβο να είπατε πως δεν θέλετε σχέση. Από ανασφάλεια. Κάποιος μπορεί να το εννοούσε. Μπορεί εκείνος να σκέφτηκε αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ. Να αναρωτήθηκε αν τον θες για κάτι παραπάνω ή όχι. Να αγχώθηκε για το πώς θα το χειριστεί αν σε δει με άλλον.

Πρέπει να μιλήσει κάποιος ξεκάθαρα καθώς δεν το βλέπω κανείς από τους δύο να καταφέρει να είναι αμιγώς φιλικός. Αν αισθάνεσαι παραπάνω πράγματα, δεν έχεις παρά να το εκφράσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι χειρότερα. Τι είχες τι έχασες, τουλάχιστον δεν θα αναρωτιέσαι τι αισθανόταν εκείνος και τι θα γινόταν αν...

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ