Σεξ με τον πρώην! Υπάρχουν και θετικά και πρέπει να τα ξέρετε

Σεξ με τον πρώην! Υπάρχουν και θετικά και πρέπει να τα ξέρετε

Δεν το προτείνουμε, αλλά με τους τέσσερις αυτούς λόγους δεν θα σας μαλώσουμε κιόλας

Τέσσερα πλεονεκτήματα δεν είναι και λίγα...

1. Οικειότητα
- Γεια, τι κάνεις;
- Τίποτα σπουδαίο. Γιατί;
- Θες να περάσεις το βράδυ από το σπίτι;
- Ναι!
Τόσο απλά χωρίς εξηγήσεις και συζητήσεις.

2. Μένει κοντά στο σπίτι σου
Είμαστε σίγουροι πως ο πρώην σύντροφός σου δεν μένει περισσότερα από 10 χλμ. από τη φωλίτσα σου. Αυτό σημαίνει ότι μόλις τον προσκαλέσεις να έρθει από εκεί έχεις το χρόνο να κάνεις ένα γρήγορο ντους, να βγάλεις τις Hello Kitty πιζάμες και να τον περιμένεις όχι, όμως, μέχρι τα ξημερώματα. Επιπλέον, το βράδυ δεν είσαι υποχρεωμένη να του πεις να κοιμηθεί σε εσένα. Το κρεβάτι του είναι κοντά και δεν θα κάνει μεγάλο δρόμο να φτάσει.

3. Είναι η καλύτερη παρέα τα μελαγχολικά βράδια Κυριακής
Η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης και για πολλές single γυναίκες είναι και η μέρα που κάθεσαι στον καναπέ και σκέφτεσαι όλες τις λάθος επιλογές της ζωής σου ή ακόμα και της χτεσινής νύχτας! Ποιος μπορεί να σου κάνει καλύτερη συμπαράσταση και να σε παρηγορήσει -με κάθε τρόπο- από τον πρώην σου που ξέρει καλά πώς να σε ανεβάσει όταν είσαι πεσμένη.

4. Ο μυστικός σου αριθμός δεν αυξάνεται
Ενδόμυχα όλες οι γυναίκες και μετράνε και δαγκώνονται όταν ο αριθμός των ερωτικών τους συντρόφων παίρνει την ανιούσα! Το σεξ με τον πρώην είναι ο αριθμός των αντρών που έχεις ήδη κοιμηθεί πολλαπλασιασμένος με το ένα. Δηλαδή καμία μεταβολή! Αυτά τα μαθηματικά μας αρέσουν πολύ!

Διαβάστε ακόμη:

6 κατηγορίες ανθρώπων που έχουν περισσότερους οργασμούς από σένα!