Αληθινές μαρτυρίες! 4 άντρες μας εξομολογήθηκαν τί τους χαλάει στις γυναίκες

Αληθινές μαρτυρίες! 4 άντρες μας εξομολογήθηκαν τί τους χαλάει στις γυναίκες

Καλύτερα να μιλήσουν οι ίδιοι

Μην μας πείτε ψέματα. Το ερώτημα των περισσότερων γυναικών -και το δικό σου ακόμα κι αν δυσκολεύεσαι να το παραδεχτείς- είναι "γιατί δεν μπορώ να βρω σύντροφο"; Η απορία "μα, που έχουν πάει όλοι οι άντρες;" πρωταγωνιστεί στις γυναικείες συζητήσεις και ακόμα κι αν δεν μπορούμε να σε κατηγορήσουμε για αυτές τις σκέψεις, πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι και οι άντρες από την πλευρά τους αναρωτιούνται που έχουν πάει οι σοβαρές γυναίκες... Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε την πλευρά του άλλου φύλου απευθυνθήκαμε σε 4 ελεύθερους φίλους μας και μας είπαν τί είναι αυτό που τους χαλάει στις γυναίκες και δεν μπορούν να βρουν σύντροφο... Οι απαντήσεις δεν μας προκάλεσαν έκπληξη, αλλά καταλάβαμε ότι αυτές τις λεπτομέρειες τις είχαμε ξεχάσει.

Αλέξανδρος, 40 ετών
Αποκαλεί η μία την άλλη "μ@@@@@"
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το κάνουν. Είμαστε άντρες και δεν το λέμε τόσο συχνά. Μισώ τις γυναίκες που αναφέρονται στον εαυτό τους ή στις κολλητές τους με αυτό τη λέξη. Αν τα κορίτσια της γενιάς μας πιστεύουν ότι έτσι θα της σεβαστούμε κάνουν λάθος. Ένας πραγματικός άντρας θα επιλέξει μια κυρία.

Παναγιώτης, 35 ετών
Βρίζουν περισσότερο και από άντρες
Βεβαίως, στην ασφάλεια του σπιτιού τους και με τους φίλους της μόνο παρέα μπορούν να πουν μια κακή λέξη, αλλά όταν δημοσιεύουν tweets και Facebook status με κακές λέξεις δεν τις θεωρούμε δυναμικές, αλλά απωθητικές. Και να σκεφτείς ότι οι γονείς μας μεγάλωσαν με στόχο να μην βρίζουμε μπροστά στα κορίτσια!

Αντώνης, 30 ετών
Δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή τους παρά στη συμπεριφορά τους
Η κομψότητα είναι στιλ. Δεν έχει για εμάς καμία σημασία πόσο κοστίζει αυτό που φοράς. Η κομψότητα έχει να κάνει με το πώς περιφέρεις τον εαυτό σου, πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου και πως φέρεσαι στους άλλους. Εμείς δεν λέμε κλασάτη μία γυναίκα με βάση το ντύσιμό της, αλλά πως συμπεριφέρεται γενικά στη ζωή της.

Δημήτρης, 26 ετών
Δεν μας αρέσει όταν θέλετε να διασκεδάσετε... πολύ
Μία σοβαρή γυναίκα θα προσελκύσει έναν άντρα που θέλει κάτι σοβαρό. Μία γυναίκα που δείχνει και φέρεται ότι θέλει απλά να περάσει καλά, τότε θα βρει κάποιον που θέλει και εκείνος να περάσει καλά. Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί δεν κάνεις σχέση. Εσύ λες ότι θες να κάνεις σχέση, αλλά δείχνεις με το life style σου ότι σε νοιάζει μόνο να περνάς καλά.

Διαβάστε ακόμη:

Βαρεθήκατε τα ίδια; Αυτά είναι τα νέα είδη ερωτικών ραντεβού που πρέπει να δοκιμάσετε