Τα πιο κουφά στατιστικά που έχεις διαβάσει ποτέ για την απιστία!

Τα πιο κουφά στατιστικά που έχεις διαβάσει ποτέ για την απιστία!

Ούτε που μας είχαν περάσει από το μυαλό

1. Ναι, το μέγεθος μετράει. Όχι σε αυτό που φαντάζεσαι αλλά στους όρχεις. Έρευνα έδειξε ότι μία γυναίκα είναι πιο πιθανό να απιστήσει αν ο σύντροφός της είναι προικισμένος στην περιοχή.

2. Οι Γάλλοι είναι περισσότερο επιρρεπείς απο όλους τους λαούς στην απιστία. Το είπαν οι έρευνες αλλά και τα σκάνδαλα δεκαετιών των γάλλων προέδρων.

3. Οι εβραίοι είναι πιο πιστοί από τους χριστιανούς. Το site JDate.com πραγματοποίησε σχετική online έρευνα η οποία έδειξε πως το 86% των εβραίων δεν απάτησαν ποτέ τη σύντροφό τους σε αντίθεση με τους χριστιανούς που έπιασαν ποσσοστοό μόλις 66%.

4. Η καταλληλότερη εκδίκηση ενός άπιστου συντρόφου όπως την περιέγραψαν οι 38. 500 άνθρωποι που έλαβαν μέρος σε έρευνα για την απιστία είναι η τακτική της ομοιοπαθητικής. Κάνε ακριβώς το ίδιο.

5. Το να προσποιείσαι οργασμό είναι σημάδι απιστίας. Αν ο σύντροφός σου προσποιείται δηλαδή το παρακάνει στις εκδηλώσεις ηδονής τότε είναι πιθανό να σε απατάει ή να το κάνει στο μέλλον.

6. Έχεις βαθιά φωνή; Ο κόσμος νομίζει ότι απατάς περισσότερο. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Evolutionary Psychology, οι γυναίκες φοβούνται ότι ένας άντρας με βαθιά φωνή θα τους απατήσει σε αντίθεση με τους άντρες με τσιριχτή φωνή. Και αυτό γιατί η σκληρη φωνή υποσηλώνει μεγάλη ποσότητα τεστοστερόνης.

7. Οι ξανθιές απατούν περισσότερο. Το CheaterVille.com διεξήγαγε έρευνα για να προσδιορίσει ποιες γυναίκες απατούν περισσότερο. Και το πόρισμας ήταν σαφές. Όπως δείχνουν τα νούμερα το 42% των άπιστων γυναικών είναι ξανθιές, το 23% είναι καστανές και το 11% μελαχρινές. Μήπως να σκουρύνεις λίγο τα μαλλιά σου!

Διαβάστε ακόμη:

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το μυστικό της ερωτικής έλξης