Το καλύτερο σεξ της ζωής σου θα το κάνεις στο ντους! 5 οδηγίες για να τον τρελάνεις

Το καλύτερο σεξ της ζωής σου θα το κάνεις στο ντους! 5 οδηγίες για να τον τρελάνεις

"Μωρό μου, άναψες θερμοσίφωνο";

"Καθαρές" προτάσεις για μια "βρώμικη" δουλειά! Το σεξ στο ντους είναι ένας πολύ εύκολος και απολαυστικός τρόπος να ανανεώσετε τη σεξουαλική σας ζωή... δυο μόλις βήματα από την κρεβατοκάμαρά σας.

Για αρχή
Βρείτε ένα αφρόλουτρο που αρέσει και στους δύο. Πάρτε τα σφουγγαράκια σας και τρίψτε ο ένας τον άλλον. Χρησιμοποιώντας σφουγγάρι αυξάνετε την ανυπομονησία του αγγίγματος, που όταν έρθει θα σας στείλει σε άλλο επίπεδο απόλαυσης.

Τα παιχνιδάκια σας και στη ντουζιέρα
Πολλά sex toys είναι αδιάβροχα. Αγόρασε ένα και χρησιμοποίησε το όσο εκείνος λούζει τα μαλλιά του και μόλις τελειώσει πες του να σε βοηθήσει να το χρησιμοποιήσεις.

Γύρισε πλάτη
Χωρίς καμία αμφιβολία εκείνος λατρεύει αυτή τη στάση γιατί του χαρίζεις την αγαπημένη του θέα και εσύ με το νερό να πέφτει είσαι πιο σέξι από ποτέ. Να σε ενημερώσουμε πως τα προφυλακτικά έχουν αυξημένες πιθανότητες να σπάσουν όταν χρησιμοποιούνται στο νερό και για αυτό τολμήστε το αν έχετε κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και οι δύο.

Bubbles, bubbles
Γεμίστε την μπανιέρα με νερό και ρίξτε αρκετό αφρόλουτρο. Κάνετε μπόλικες σαπουνάδες ώστε όταν μπείτε μέσα να μην φαίνεται τι κρύβεται κάτω από το νερό. Αυξάνει τη φαντασία.

Φόρεσε στο ντους ένα T –Shirt σου
Eσύ και η βρεγμένη άσπρή μπλούζα. Η φαντασίωση που έχει θρέψει γενιές και γενιές δεν παλιώνει ποτέ! Φόρεσε την όσο πιο πολύ ώρα μπορείς και μετά άστον να στην βγάλει εκείνος.

Διαβάστε ακόμη:

Τον θέλεις! Σε θέλει; Η γλώσσα του σώματος έχει την απάντηση