Έμαθε ότι έκανα κάτι με φίλο του και μάλλον ξενέρωσε. Τι να κάνω;

Έμαθε ότι έκανα κάτι με φίλο του και μάλλον ξενέρωσε. Τι να κάνω;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Όσον αφορά την ερωτική μου ζωή,τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά τον τελευταίο καιρό. Πριν δυο-τρεις μήνες,κοντά στα Χριστούγεννα,γνώρισα τον Γ. με τον οποίο ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση αλλά πηγαίναμε με την παρέα μου στο μαγαζί του,στο οποίο γνωριζόμασταν με όλους. Την ημέρα των Χριστουγέννων,βγήκαμε με τις φίλες μου και τον συναντήσαμε..από τότε αρχίσαμε να μιλάμε,παρ'όλα αυτά δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας.Άλλωστε δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα.Για να μην τα πολυλογώ κάναμε σεξ 2 φορές και μετά από λίγες μέρες άρχισα να μιλάω με ένα παιδί που είναι φίλος του και δουλεύανε μαζί. Μιλούσαμε,αρχίσαμε να βγαίνουμε και ήταν όλα τέλεια..μέχρι που έμαθε απο διάφορα κουτσομπολιά για τον Γ. Τώρα απ'ότι ξέρω αυτός έχει ξενερώσει μαζί μου για αυτόν τον λόγο και έχουμε σταματήσει να μιλάμε. Στην αρχή το πήρα πιο χαλαρά αλλά τώρα που πέρασαν κάποιες μέρες,καταλαβαίνω ότι με πειράζει πάρα πολύ και το σκέφτομαι συνέχεια. Τι μπορώ να κάνω; Heeelp!

Η απάντηση του Queen.gr

Να τα πάρουμε από την αρχή. Δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου σε καμί από τις δύο περιπτώσεις. Ούτε με τον Γ. είχες κάτι σοβαρό, πόσο μάλλοβ με τον άλλον. Αν κάνουν παρέα, είτε ο Γ. σε γουστάρει ακόμη είτε όχι, είναι λίγο βαρύ να πάει παραπέρα η "κατάσταση" με την κοπέλα που "έβγαινε" ο φίλος και συνάδελφός του.

Δεν είναι κουτσομπολιά, λοιπόν, αλλά η αλήθεια. Το πώς θα το επεξεργαστεί, λοιπόν, είναι σρτο χέρι του και στο χέρι σου. Αυτές οι περιπτώσεις, σπανίως έχουν αίσια κατάληξη. Είναι άβολο να κυκλοφορείς με την κοπέλα που έκανε σεξ φίλος σου. Εκτός κι αν δεν την υπολογίζεις και δεν σημαίνει τίποτα για κανέναν από τους δύο, οπότε όχι απλά δεν ενοχλεί να κάνουν κάτι μαζί της εξίσου, αλλά μπορεί να αποτελέσει και ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.

Το ότι δεν συνεχίστηκε μπορεί να είναι και θετικό. Πιστεύω πως δεν πρόλαβες να τον γνωρίσεις και τόσο για να πάθεις το τρελλό κόλλημα. Άρχισες να το σκέφτεσαι και έβαλες μόνη το μυαλό σου σε διαδικασία. Μην το βλέπεις σαν απόρριψη και μην το παίρνεις εγωιστικά. Είναι καλό δεδομένων των συνθηκών που δεν προχώρησε το θέμα. Θα ηρεμήσεις με τον καιρό και θα καταλάβεις πως χαλαρά πρέπει να το πάρεις γενικότερα όπως το πήρες στην αρχή. Εσύ το κάνεις μεγάλο θέμα μέσα στο μυαλό σου.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ