4 ρεαλιστικοί λόγοι για τους οποίους απάτησες τον σύντροφό σου

4 ρεαλιστικοί λόγοι για τους οποίους απάτησες τον σύντροφό σου

Οι επιστήμονες εξηγούν τη γυναικεία απιστία

1. Περνάς μια δύσκολη περίοδο της ζωής σου
Μπορεί να είναι η τελευταία σου χρονιά στο πανεπιστήμιο, μπορεί να έσβησες τα κεράκια των πρώτων άντα, μπορεί να έχασες ένα φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Όταν η ζωή μας αναστατώνεται από μια αλλαγή τότε ασυνείδητα προσπαθούμε να πάρουμε την προσοχή μας από αυτό το πρόβλημα σε κάτι νέο για αντιπερασπασμό. Μια παράνομη σχέση προσφέρει ακριβώς αυτό.

2. Νιώθεις ότι η σχέση σας φτάνει στο τέλος της
Όταν η γυναίκα νιώθει ότι η σχέση στην οποία βρίσκεται είναι πολύ κοντά στο τέλος της, είτε το επιζητά εκείνη, είτε ο σύντροφός της, τις περισσότερες φορές θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό.. εξωτερικά. Ουσιαστικά θα προσπαθήσει να δει πως θα είναι η ίδια μετά τον χωρισμό.

3. Απλά δεν περνάς καλά
Έχεις πολύ καιρό να νιώσεις ότι περνάς καλά με τον τωρινό σου σύντροφο, αλλά δεν μπορείς τόσο εύκολο να προχωρήσεις στον χωρισμό. Όταν όμως δεν γελάς, δεν αγαπάς, δεν σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη και ολοκληρωμένη αργά ή γρήγορα όταν κάποιος άντρας περάσει από δίπλα σου και σε κάνει να γελάσεις με το πρώτο του αστείο το πιο πιθανό να μην του αντισταθείς.

4. Η σεξουαλική σας ζωή έχει γίνει βαρετή
Δεν είναι μονάχα οι άντρες που βαριούνται στην κρεβατοκάμαρα αλλά και οι γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν ανάγκη να νιώθουν ποθητές. Αν δεν λαμβάνεις την προσοχή που χρειάζεσαι από τον σύντροφό σου και νιώθεις κενό στη σεξουαλική σου ζωή, αντανακλαστικά θα το αναζητήσεις κάπου αλλού.

Διαβάστε ακόμη:

Τολμάς; 8 ξεκαρδιστικές ατάκες πριν και μετά το σεξ για να μην σε ξεχάσει ΠΟΤΕ!