Μην ελπίζεις! 7 αναπάντεχα σημάδια ότι δεν θέλει να σε παντρευτεί

Μην ελπίζεις! 7 αναπάντεχα σημάδια ότι δεν θέλει να σε παντρευτεί

Mην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!


1. Όλες του οι πρώην είναι τρελές
Πρόσεχε πάντα τους άντρες που αναφέρονται στις προηγούμενες συντρόφους του ως τρελές, εμμονικές, ψυχωτικές... γιατί το κοινό στοιχείο όλων αυτών είναι εκείνος! Αυτή η συμπεριφορά του αποκαλύπτει ότι δεν ήθελε ποτέ καμία από αυτές τις σχέσεις να πετύχει.

2. Οργανώνει απίστευτα ρομαντικά ραντεβού
Ένα δείπνο υπό των φως των κεριών είναι υπέροχο, αλλά αν σε πηγαίνει μόνο σε απομονωμένα μαγαζιά, τότε δείχνει ότι δεν θέλει άλλες γυναίκες να τον δουν να βγαίνει ραντεβού. Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει να βγείτε πρότεινε ένα γνωστό εστιατόριο ή bar και δες πως θα αντιδράσει.

3. Σου κάνει σκοτσέζικο ντους στο τηλέφωνο
Θα σου στείλει δεκάδες μηνύματα σε ένα βράδυ και μετά θα εξαφανιστεί για μέρες. Θα μιλήσετε στο τηλέφωνο για ώρα και την υπόλοιπη εβδομάδα θα αγνοεί τα μηνύματά σου. Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει; Θα είμαστε πολύ κυνικοί αλλά ρεαλιστικοί: Είναι πολύ πιθανό να είναι απασχολημένος με άλλες.

4. Σε κάνει να νιώθεις ένοχη που δεν κάνατε σεξ
Είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας άντρας να θέλει να κοιμηθεί μαζί σου σχεδόν από την πρώτη μέρα. Αλλά αν σε πιέζει υπερβολικά έντονα ή σε κάνει να νιώθεις ενοχές για την άρνησή σου, είναι απόδειξη πως το σεξ είναι το μόνο που θέλει από σένα.

5. Υπάρχουν δημοσιεύσεις που λείπουν από το προφίλ του στο Facebook
Έχει μήπως κάνει untagged τον εαυτό του από φωτογραφίες σας; Δημοσιεύει συχνά τραγούδια, quotes, φωτογραφίες αλλά ποτέ δεν λέει ότι είστε μαζί; Κάτι ύποπτο συμβαίνει. Ένας άντρας που δεν του αρέσει η δέσμευση μαζί σου θα κάνει ότι μπορεί για να σβήσει τα ίχνη σου από το προφίλ του

6. Οι φίλοι του σε κρατούν σε απόσταση
Αν οι κολλητοί του συντρόφου σου είναι αρκετά φιλικοί, αλλά αποφεύγουν να σου κάνουν προσωπικές ερωτήσεις... η πικρή αλήθεια είναι πως δεν θέλουν να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια για να σε μάθουν καθώς γνωρίζουν ότι δεν θα μείνεις για πολύ ακόμα στην παρέα τους!


7. Σου λέει ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον
Εντάξει ως γυναίκες, λατρεύουμε την ιδέα του κεραυνοβόλου έρωτα, αλλά πολύ συναίσθημα, πολύ σύντομα δείχνει μια προσποιητή συμπεριφορά. Αν ένας άντρας από τις πρώτες εβδομάδες της γνωριμίας σας σου πει ότι αρχίζει και σε ερωτεύεται καλύτερα να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Αυτές οι σημαντικές εξομολογήσεις περί έρωτα ίσως να βγαίνουν από το στόμα του τόσο άνετα γιατί μάλλον τα έχει ξαναπεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη:

Tι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι και ντρέπονται να στο ζητήσουν