Πώς βλέπει τη σχέση σας; 9 σημάδια ότι είσαι η ΜΙΑ για εκείνον

Πώς βλέπει τη σχέση σας; 9 σημάδια ότι είσαι η ΜΙΑ για εκείνον

Τα σημάδια είναι πάντα εκεί...

1. Σου έχει εξομολογηθεί προσωπικές του ιστορίες, που δεν έχει πει σε κανέναν άλλον.
Είτε πρόκειται για πολύ σημαντικά μυστικά της ζωής του, είτε για τις μικρές ανασφάλειες του σε κάθε περίπτωση νιώθει αρκετά άνετα για να τις συζητήσει μαζί σου.

2. Μερικές φορές θέλει απλά να σε φιλήσει.
Eσύ μπορεί να κοιτάς από την αντίθετη πλευρά, εκείνος, όμως, σε πλησιάζει και σε φιλάει στο μάγουλο. Δεν μπορεί να αντισταθεί μερικές στιγμές από το να σε αγγίξει.

3. Κάνει προσπάθειες να γίνει φίλος με την οικογένεια σου. Κάνει comments στον αδελφό ή στην αδελφή σου στο Facebook, σου λέει να πάτε για καφέ με τους δικούς σου. Την πιο δύσκολη αποστολή και την κάνει με τόση ευχαρίστηση.

4. Θέλει πάντα να είσαι μέρος των σχεδίων του. Ακόμα και όταν βγαίνει με τους φίλους του σου στέλνει μήνυμα ή φωτογραφία με κάτι αστείο που συνέβη κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Κάτι που ξέρει πως θα γελάσεις.

5. Η γνώμη σου πραγματικά μετράει για εκείνον. Μπορεί να φοράει συχνά το T – Shirt, που εσύ σιχαίνεσαι, αλλά πάντα σε ρωτάει για τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

6. Του αρέσει να έρχεται μαζί σου στο super market. Δεν μένετε μαζί, αλλά απολαμβάνετε να παίζετε τους συγκάτοικους συχνά. Σαν να κάνετε πρόβα για την μελλοντική σας συμβίωση.

7.Δεν νιώθει αμήχανα να σου πει πως σε αγαπάει. Μόλις αποφάσισε ότι είσαι η μία σου εκμηστυρεύετηκε αυτές τις δύο μικρές λέξεις και στο λέει συχνά χωρίς ντροπές πια.

8. Μπορείτε να μιλήσετε τα πάντα. Του λες για τη δηλητηρίαση που έπαθες και εκείνος αντί να σχολιάσει τα συμπτώματα (!), ανησυχεί πραγματικά αν είσαι καλά.

9. Ξεβολεύεται εκείνος για να σε κάνει χαρούμενη. Θυμάσαι εκείνο τον αγώνα που ήθελε να δει με τους φίλους του, αλλά του είπες ότι κάτι έγινε στο γραφείο και ήρθε να σε δει για να σου φτιάξει το κέφι; Θα το έκανε μόνο για κάποια που θεωρεί ότι αξίζει. Ετοιμάσου για το μονόπετρο!

Διαβάστε ακόμη:

Κάποιος προσποιείται και δεν είσαι εσύ! 7 σημάδια ότι δεν έφτασε ποτέ στην κορύφωση