Το αγόρι μου αδιαφορεί για μένα!

Το αγόρι μου αδιαφορεί για μένα!

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας ειμαι 24 χρονων και τ αγορι μου 25, τον ιουλιο κλεινουμε 2 χρονια σχεσης.ειναι δημοσιος υπαλληλος και ταυτοχρονα σπουδαζει.. Απο την αρχη της γνωριμιας μας μου ειχε ξεκαθαρισει οτι θα ειναι δυσκολα και δεν θα βρισκομαστε συχνα το δεχτηκα...βλεπομαστε μια φορα την εβδομαδα λογω της σχολης... το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνει πρωτοβουλιες να μου κανει καποια εκπληξη 'τυπου' να μου πει ξαφνικα οτι θα βρεθουμε, ολο τελευταια στιγμη και αυτο επειδη εγω το σπρωχνω...Του αναγνωριζω οτι εχει πολλα στο μυαλο του αλλα εγω που ειμαι η κοπελα του πού βρισκομαι στην ζωη του???? πχ..Μιλουσαμε και μου ελεγε οτι δεν θα βρεθουμε αυτη την εβδομαδα και μαλλον ουτε και την αλλη και οταν του παραπονεθηκα μου λεει γιατι ετσι? μελι εχω? και του απαντησα δεν ειναι λογικο αυτο? περιμενω μια φορα την εβδομαδα και οταν συμβαινει κατι και δεν βρισκομαστε δεν μου αρεσει και στεναχωριεμαι (γιατι το θελω τοσο πολυ και περιμενω πως και πως να βρεθουμε στην τελικη το αγορι μου ειναι αν ειναι δυνατον πως αλλιως ειναι λογικο να συμπεριφερεται μια κοπελα σε μια σχεση!!!)...Αντιθετα μ εκεινον ο οποιος ειναι ναι μεν αλλα, δηλαδη δειχνει οτι με θελει αλλα δεν κανει κατι το ιδιατερο που να με εκπληξει.ειναι συγκρατημενος και δεν μ αρεσει αυτο με την εννοια οτι δεν εκδηλωνει τα συναισθηματα του με λογια ειμαστε τοσο καιρο μαζι και δεν μου εχει πει ενα σ αγαπω με λογια που ολοι θελουμε να τ ακουσουμε απο το ταιρι μας... εγω προσωπικα θα ημουν πολυ χαρουμενη να τ ακουγα απο εκεινον..εγω του το ειπα και ξαφνιαστηκε και μου λεει γιατι? και οταν το συζητησαμε αλη μερα που του το ειπα τι απαντηση ηταν αυτη μου λεει με ξαφνιασες...Δεν υπαρχει περιπτωση να εχει αλλη ειμαι σιγουρη 100%.εχω την εντυπωση οτι επειδη με θεωρει δεδομενη γι αυτο με εχει κατα καποιο τροπο γραμμενη...να συμπληρωσω οτι στον μηνα κανουμε ερωτα 2 φορες συνηθως οταν θελει εκεινος αλλιως κανει τον χαζο οταν του πεταω υποννοουμενα και επιμενω. την προηγουμενη φορα τον ειπα και μου ελεγε και καλα οτι εχει κρυο να παμε σπιτια μας θυμωσα εγω και μετα εκανε αυτο που του ειπα καναμε ερωτα και δεν ενιωσα οπως αλλες φορες θελω πολυ να κανουμε ερωτα γιατι τον θελω απλα εγινε μονο και μονο να γινει μια στα γρηγορα που λενε..
ειμαι πολυ προβληματισμενη με αυτη την συμπεριφορα του ειναι τελειως διαφορετικη απο ολων των αλλων και δεν καταλαβαινω μηπως δεν με θεωρει οτι ειμαι καλη για εκεινον? του εχω πει κατι τετοιο και μου λεει οτι δεν ισχυει αλλα δεν μου λεει και κατι αντιθετο..μου λεει οτι τον πιεζω και του λεω αν σε πιεζω τοσο οσο λες υπαρχει τροπος να απαλλαγεις και μου λεει οχι δεν γινεται αυτο.. και του λεω πως δεν γινεται αν δεν με αντεχεις.. και μου ξαναλεει δεν γινεται σαν να λεει οτι δεν θελω να χωρισουμε.. ναι ομως δεν κανει και το αντιθετο να ειμαστε καλα...μονιμως φαινομαι εγω η κακια και η γκρινιαρα... δεν γκρινιαζω χωρις λογο μονο οταν υπαρχει!!Πες μου την γνωμη σας σας παρακαλω θα ηθελα πολυ να την ακουσω.. Ευχαριστω..

Η απάντηση του Queen.gr

Λοιπόν, είναι ολοφάνερο πως δεν είστε επί ίσοις όροις σε αυτή τη σχέση. Εκείνος δεν αισθάνεται τα ίδια πράγματα για σένα και είναι εντελώς ξεκάθαρος απέναντί σου. Δε σου λέει πως σε αγαπάει και δεν σε βλέπει συχνά. Έχετε μία συμβατική σχέση, της οποίας τα όρια έχει θέσει από την αρχή και δεν τα έχει ξεπεράσει. Δεν σου δίνει την αίσθηση πως ντρέπεται ή αγχώνεται. Έχει περάσει πολλύς καιρός και αν ήταν να αισθάνεται παραπάνω πράγματα, να είσαι σίγουρη πως θα τα είχε εκφράσει.

Η σχέση αυτή έχει ξεκινήσει για να περνάτε- περνάει καλά όταν έχει διάθεση και χρόνο και απλά για να υπάρχει η μόνιμη σεξουαλική επαφή όπως δείχνουν τα πράγματα. Είναι σαν να νομίζεις εσύ πως έχετε σχέση ενώ στην ουσία απλά "τραβιέστε", που λένε. Δεν ξέρω αν θες να το συνεχίσεις αυτό. Αν ήταν να είχε αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε ό, τι αφορά τα δικά σου "θέλω" θα είχε συμβεί. Δεν έγινε όμως και βάσει της περιγραφής σου τολμώ να πω πως αν του έλεγες να το τελειώσετε λίγο θα τον πείραζε- μπορεί και καθόλου. Δεν νομίζω ότι αξίζει συνέχεια και προσπάθεια η "σχέση" αυτή.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ