Μόλις χώρισες; 5 διαδικτυακοί τρόποι να του δείξεις ότι είσαι χαρούμενη

Μόλις χώρισες; 5 διαδικτυακοί τρόποι να του δείξεις ότι είσαι χαρούμενη

Χρησιμοποιήσε τα social media για τους σωστούς λόγους

1. Βρες ένα αισιόδοξο quote χωρισμού και δημοσίευσέ το σε Facebook και Instagram. Πες στους διαδικτυακούς σου φίλους πως ακόμα και οι πιο δύσκολες καταστάσεις καταλήγουν στα πιο όμροφα πράγματα. Σου προτείνουμε το εξής: "Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να παλεύεις για κάτι μας κάνει δυνατούς. Κάποιες φορές, όμως, το να εγκαταλείπεις είναι καλύτερο".

2. Αν κάποιο βράδυ σε πάρει από κάτω πόσταρε στο Facebook εκείνο το τραγούδι χωρισμού που έχεις στο repeat και περιγράφει τον χωρισμό σας. Και γράψε πάνω από τη δημοσίευση: "Λατρεύω αυτό το κομμάτι".

3. Κάνε check – in σε Foursquare ή Facebook σε κάποια hot συναυλία, σε ένα τέλειο εστιατόριο, σε μια θεατρική παράσταση. Μην φοβηθείς να δείξεις ότι γυρνάς στα καλύτερα στέκια της πόλης και περνάς καλά.

4. Μοιράσου φωτογραφίες στο Instagram με τους φίλους σου σε στιγμιότυπα που δείχνουν ότι περνάς καλά. Τη στιγμή που πίνετε τα ποτά σας, που χαμογελάς ή που σε αγκαλιάζουν οι φίλοι σου. Είναι υπέροχο να δείχνεις ότι σε αγαπάνε και άλλοι εκτός από σένα.

5. Δημοσίευσε μια και σέξι φωτογραφία (selfie time). Και αφού την ανεβάσεις πες στην κολλητή σου να σε ταγκάρει μετά από μία εβδομάδα για να ξαναβγεί η φωτογραφία σου στο timeline σου! Πονηρό!

Διαβάστε ακόμη:

Άκουσα καλά; 8 ατάκες που δεν πρέπει ποτέ να ανεχτείς από τον καλό σου