Είμαστε λίγο καιρό μαζί και νιώθω πως έχει αρχίσει να με αποφεύγει. Τι κάνω;

Είμαστε λίγο καιρό μαζί και νιώθω πως έχει αρχίσει να με αποφεύγει. Τι κάνω;

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

ειμαι με ενα παιδι εδω και εναμιση μηνα δυστυχως λογω του οτι τα ωραρια μας στην δουλεια δεν συμβαδιζουν δεν μπορουμε να βρισκομαστε οσο συχνα θα θελαμε.Στην αρχη βρισκομασταν δυο τρεις φορες την εβδομαδα και μιλαγαμε συνεχεια στο κινητο. Τωρα εχει αρχισει και χανεται και δειχνει να μην εχει τον αρχικο ενθουσιασμο,(τον οποιο εκδηλωνε περισσοτερο απο εμενα,χωρις να σημαινει αυτο οτι εγω δεν ημουν και ειμαι). Σαν να με αποφευγει .Τι να κανω? εννοειται οτι θελω να του μιλησω απο κοντα αλλα αν με αποφευγει πως θα γινει αυτο?

Η απάντηση του Queen.gr

Ο ενάμισης μήνας τη σήμερον ημέρα εντάσσεται μέσα στο διάστημα "βολιδοσκόπησης". Δίνουμε πάντα σε μία σχέση ένα περιθώριο 1-2 μηνών να δούμε αν ταιριάζουμε με τον άλλο, αν μας καλύπτει σεξουαλικά και συναισθηματικά και φυσικά αν παρόλα αυτά μπορούμε να συμβαδίσουμε και να συνυπάρξουμε μέσα σε μία σχέση. Για το λόγο αυτό, όσο ενθουσιασμένοι και αν είμαστε αρχικά, φροντίζουμε να κρατάμε μία "πισινή" όπως λέγεται...

Μπορεί το αρχικό σας στάδιο να ήταν ενθουσιασμός. Μπορεί απλά να ήθελε να το βιώσει για λίγο καιρό και να μην ήταν τόσο βαθύ. Μπορεί λόγω απουσίας ελεύθερου χρόνου να συνειδητοποίησε πρώτος πως αυτή η σχέση δεν προχωρά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να έχει παρουσιαστεί και κάτι άλλο.

Σαφώς και μέσα από 4 γραμμές, δεν μπορώ να σου βγάλω πόρισμα. Το θέμα είναι πως πρέπει εσύ να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και με καθαρό μυαλό να δεις τι συμβαίνει.

Όταν λες σε αποφεύγει εννοείς, δεν απαντά; Καθυστερεί στα μηνύματα; Δεν το σηκώνει; Του συμβαίνουν συνεχώς πράγματα και δεν βρίσκεστε;

Θα σου πω πως αν δυο άνθρωποι επιθυμούν να δουν ο ένας τον άλλον και αμοιβαία περνούν καλά, θα κάνουν τη νύχτα μέρα για να βρεθούν γιατί όση δουλειά και να υπάρχει ο χρόνος ανάμεσά τους είναι σημαντικός και ουσιαστικά τους βοηθά να γεμίζουν τις μπαταρίες τους.

Το πράγμα φαίνεται λίγο πολύ. Αν δεν βλέπεις φως, πιθανότατα πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι και να χαλάς ενέργεια όσο δύσκολο και απογοητευτικό και αν είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, αν θέλεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, θα μπορούσες να του στείλεις ένα περιεκτικό σύντομο μήνυμα και να του λες ευθέως αυτό που σε απασχολεί. Να είσαι προετοιμασμένη.

Γράψε μας τη δική σου ιστορία εδώ