Άναψε τα φώτα! 8 τρόποι να δείχνεις καυτή όταν είσαι γυμνή

Άναψε τα φώτα! 8 τρόποι να δείχνεις καυτή όταν είσαι γυμνή

Μη, μη του κλείνεις το φως...

Έρχεται σπίτι σου... Τον περιμένεις με αγωνία για το γνωστό μεταμεσονύκτιο, άγριο σεξ. Εκείνος σε βλέπει, σε πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί στην κρεβατοκάμαρα. Φιλιέστε, χαϊδεύεστε, εκείνος σε αφήνει για λίγο για να βάλει το προφυλακτικό και εσύ κινείσαι απειλητικά προς το φωτιστικό... Το κλείνεις και... μαύρο σκοτάδι στο δωμάτιο. Ναι, αγάπη μου... μόλις τον ξενέρωσες...

Πόσες φορές πρέπει να σου γράψουμε από αυτή εδώ τη στήλη πως ο άντρας είναι οπτικός τύπος και πως η μισή απόλαυση για εκείνον στο σεξ είναι να βλέπει (συγνώμη, να θαυμάζει) το σώμα σου...έστω και στο ημίφως.

Την επόμενη φορά που ασυναίσθητα θα πας να κλείσεις το λαμπαντέρ σκέψου πόσο κακό κάνεις στην σεξουαλική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να δείξεις την αυτοπεποίησή σου και να τον αφήσεις να δει τη γυμνή αλήθεια...

Βέβαια στον αγώνα σου να είσαι γυμνή και καυτή υπάρχουν και κάποια βήματα, που θα πρέπει να τηρήσεις ευλαβικά:

1. Βελτίωσε την στάση του σώματος σου. Ακόμα κι αν το σώμα σου δεν θυμίζει τις αναλογίες της Gisele η σωστή στάση θα σου δώσει περισσότερο αυτοπεποίθηση. Γράψου τώρα σε μαθήματα pilates.

2. Κάνε λίγη ηλιοθεραπεία. Γνωστό και πετυχημένο κόλπο. Το μαύρισμα μας κάνει να φαινόμαστε λίγο πιο αδύνατες και κρύβει την κυτταρίτιδα. Δεν είπαμε να γίνεις κατάμαυρη από τις UV ακτινοβολίες του ήλιου για λίγο καλό σεξ, αλλά σίγουρα η σοκολατένια απόχρωση βοηθάει.

3. Κάνε απολέπιση. Μην υποτιμάς τα αποτελέσματα ενός beauty treatment. Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα μας και κάνει το δέρμα μας πιο λαμπερό!

4. Σώμα που λάμπει. Πώς; Μια καλή ενυδατική κρέμα θα αναδείξει το χρώμα του σώματος σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λάδι (όχι σε μεγάλες ποσότητες) για να είσαι ακόμα πιο σέξι.

5. Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Δεν χρειάζεται να πας για πρωταθλητισμό για να βγάλεις τα ρούχα σου μπροστά του. Αλλά λίγα squats ακόμα και στο σπίτι βοηθούν.

6. Κάνε κάτι σέξι με τα μαλλιά σου. Άφησε τα κάτω, χωρίς να τα χτενίσεις και δώσε λίγο περισσότερο όγκο. Μπορείς να τα λούσεις, να τα πιάσεις κότσο και μετά να τα λύσεις, λίγο πριν έρθει ο καλός σου σπίτι.

7. Περιποίηση στα άκρα. Κάνε μανικιούρ και πετικιούρ. Σου δίνει αυτοπεποίθηση και να είσαι σίγουρη ότι εκείνος βλέπει τα πάντα. Και όλοι οι άντρες τρελαίνονται για τα σέξι κόκκινα νύχια!

8. Περιποιήσου... την περιοχή. Πρέπει να κάνεις αποτρίχωση οπωσδήποτε και ίσως να τολμήσεις και ένα καινούριο...haircut. Η αισθητικός σου ξέρει καλύτερα...Ρώτησέ την!

Διαβάστε ακόμη:

Σε βλέπει μόνο φιλικά; 5 βήματα να του αλλάξεις το μυαλό!