Σε παράτησε; Ο επτάλογος της φρεσκοχωρισμένης που θα σου φέρει απίστευτη ευτυχία

Σε παράτησε; Ο επτάλογος της φρεσκοχωρισμένης που θα σου φέρει απίστευτη ευτυχία

Με έναν χωρισμό δεν τελείωσε η διασκέδαση!

Οργάνωσε μια σύντομη απόδραση σε ένα μέρος που πάντα ήθελες. Πάρε τις φίλες σου και πες ότι σε αυτό το ταξίδι θα αφιερωθείς μόνο στο να περάσεις εσύ καλά μακριά από τα προβλήματα.

Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου.
Κάνε κάτι που ανεβάζει την αδρεναλίνη. Μάθε ένα καινούριο σπορ. Το να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα στόχο σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Πες στους φίλους σου τι χρειάζεσαι. Είτε θες απλά την παρέα τους είτε να ακούσουν αυτά που έχεις μέσα σου μην απομονώνεσαι σε καμία περίπτωση. Μιλά για τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου. Θα απελευθερωθείς.

Πάτα delete. Δεν βαρέθηκες να παρακολουθείς το προφίλ του; Πού πάει, με ποιους πάει, τι δημοσιεύει; Σβήσε τον από το Faceboon, το Instagram και μην σε νοιάζει πλέον για τη δική του ζωή.

Μπορείς να κλάψεις για τον χωρισμό για 15'.| Δεν θα σου λέγαμε ποτέ να μην στεναχωρηθείς που κάποιος που αγαπούσε βγήκε από τη ζωή σου. Όμως τον χρόνο του πένθους πρέπει να το ορίσεις εσύ. Μην αφεθείς στο συναίσθημα σου. Κλάψε, βρίσε, ξέσπασε για ένα τέταρτο. Μετά βάλε τη λογική να κυριεύσει.

Αγόρασε καινούρια σεντόνια. Αν οι συναντήσεις σας έγιναν στο δικό σου σπίτι το να ξεφορτωθείς πράγμα που στον θυμίζουν είναι βασικό. Τα σεντόνι είναι το πρώτο! Αγόρασε καινούρια και δες τη συμβολική κίνηση της πράξης σου.

Πήγαινε στο γυμναστήριο. Καμία καλύτερη αίσθηση από το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να βλέπεις στον καθρέφτη το σώμα που πάντα ήθελες. Όσο χαζό και αν ακούγεται ένα σώμα όπως το έχεις ονειρευτεί σε εκτοξεύει σε πρωτόγνορα επίπεδα αυτοπεποίθησης.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί δεν σε γουστάρει; 7 άντρες αποκαλύπτουν τι τους χαλάει στις γυναίκες