Οι 5 τρόποι της απόλαυσης! Πώς θα καταφέρεις να καθυστερήσεις τον οργασμό του

Οι 5 τρόποι της απόλαυσης! Πώς θα καταφέρεις να καθυστερήσεις τον οργασμό του

Δεν θέλει καθόλου κόπο!

1. Ας τον να "χαϊδέψει" τον εαυτό του λίγες ώρες πριν. Οι ειδικοί συστήνουν πως η εκσπερμάτιση πριν τη δική σας συνεύρεση θα του δώσει έξτρα χρόνο για τα δικά σας προκαταρκτικά.

2. Κάνε περίεργο σεξ. Δεν καταλάβατε τι εννοούμε; Νέες στάσεις και αισθήσεις θα του αποσπάσουν την προσοχή και θα τον βοηθήσουν να κρατηθεί περισσότερο.

3. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Όταν νιώσεις ότι είναι έτοιμος για την κορύφωση κάνε τον να σταματήσει και πες του να βγει για περίπου ένα λεπτό. Όλοι έχουν ένα σημείο που δεν μπορούν να σταματήσουν τον οργασμό. Το να προπονηθεί στο να μην τελειώνει με συχνά διαλείμματα είναι σημαντικό προσόν.

4. Άσκησε πίεση. Και δεν εννοούμε ψυχολογική. Πίεσε με τα χέρια σου τη βάση του πέους του. Αυτή η κίνηση αποτρέπει την εκσπερμάτιση. Να θυμάσαι, όμως, ότι πρέπει να το κάνεις απαλά και σε καμία περίπτωση να μην κάμψεις το πεός του προς τη μία πλευρά.

5. Σύστησέ του να κάνει γιόγκα και πιλάτες. Αυτά τα είδη γυμναστικής δυναμώνουν τους μυς του στην περιοχή, που θα του δώσουν τη δυνατότητα να ελέγχει τον οργασμό του. Ακόμη μπορεί να κάνει μόνος του ασκήσεις kegel. Ναι, και οι άντρες μπορούν.

Διαβάστε ακόμη:

Μην πας στα τυφλά! 7 σημάδια ότι θα γίνει καλός μπαμπάς για τα μωρά σου