Έχει κι άλλο; 4 σέξι πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί του ΜΕΤΑ το σεξ

Έχει κι άλλο; 4 σέξι πράγματα που μπορείς να κάνεις μαζί του ΜΕΤΑ το σεξ

Το παιχνίδι μόλις άρχισε!

Προτεινέ του ένα καυτό μπανιο μαζί
Πες του ότι θα ήθελες να μπείτε στην ντουζιέρα μαζί. Όποια κατάσταση περιλαμβάνει νερό, ατμούς και προσωπική επαφή είναι απαραίτητη. Κάνε του ελαφρύ μασάζ στο λαιμό, στους ώμους και στον λαιμό. Μετά μπορείς να κατέβεις και πιο χαμηλά αν δεις ότι έχει διάθεση ξανά.

Κάνε του μασάζ
Επειδή το σεξ τελείωσε δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να τον αγγίζεις. Το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος για σωματική επαφή μετά το σεξ. Κάθησε πλάι του ώστε να τον κοιτάς όσο εκείνος είναι ξαπλωμένος μπρούμυτα. Χάιδεψέ τον όπου του αρέσει περισσότερο και αν τον πάρει ο ύπνος τότε θα σε ευχαριστεί για πάντα.

Μπορείς να σε... "χαϊδέψεις"
Αν ο πρώτος γύρος σε άφησε να σκέφτεσαι τον δεύτερο–αλλά εκείνος είναι κουρασμένος- μπορείς χωρίς ενοχές να... κατέβεις προς τα κάτω και άσε την πρόσκληση ανοιχτή για να έρθει να σε βοηθήσει. Οι άντρες θέλουν κάποια ώρα να επανέλθουν και να σκεφτούν την επανάληψη. Μην τον πιέσεις αν δεις ότι δεν ανταποκρίνεται.

Κάντε αγκαλίτσες
Το να σε κρατήσει αγκαλιά μετά το σεξ το ξέρουμε ότι σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Υπάρχει η πεποίθηση πως οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για καρδούλες και φιλάκια. Όταν όμως ο άντρας νιώθει συναισθηματικά κοντά σου τότε θα σε αγκαλιάσει χωρίς να του το ζητήσεις. Αρκεί να σε θέλει.

Διαβάστε ακόμη:

Μην παιδεύεσαι! 11 πράγματα που όσο και αν κουράζεσαι οι άντρες δεν θα προσέξουν ποτέ