Mπες στο μυαλό του. Τί σκέφτεται ο άντρας στα πρώτα 5' που σε γνωρίζει

Mπες στο μυαλό του. Τί σκέφτεται ο άντρας στα πρώτα 5' που σε γνωρίζει

Μην τους υποτιμάς! Δεν κοιτάνε μόνο το στήθος σου

Νομίζεις ότι μόλις σε δει τυφλώνεται από την εξωτερική σου εμφάνιση και δεν εμβαθύνει στα ουσιαστικά κομμάτια της προσωπικότητας σου; Λάθος! Οι άντρες σε αυτό το κομμάτι είναι παρεξηγημένοι. Φυσικά, και τσεκάρουν τις καμπύλες σου, αλλά γρήγορα περνάνε στην ανάλυση. Οι άντρες μας αποκάλυψαν τί ακριβώς σκέφτονται όταν δουν μια γυναίκα που περνάει το πρώτο τεσ της εμφάνισης.

1. "Γιατί μιλάει έτσι"; Υπάρχουν τρία είδη φωνών. Οι χαμηλές, οι ψιλές και οι προσποιητά γλυκές που παραπέμπουν σε μωρό που λέει τα πρώτα του λογάκια. Σε μερικούς αρέσει και σε μερικούς δημιουργεί πονοκέφαλο. Απόφυγέ το καλύτερα!

2. "Γιατί χαμογελάει";. Σε όλους αρέσει ένα γλυκό χαμόγελο, αλλά οι άντρες παρατηρούν πολύ τον τρόπο που χαμογελάς. Χαμογελάς ευγενικά ή προκλητικά; Όποιος και αν είναι ο τρόπος σου εκείνος θα βρει τα θετικά και τα αρνητικά.

3. "Τι φοράει"; Είτε θα πει "πώς κυκλοφορεί έτσι" ή "πόσο χαίρομαι που ντύνεται έτσι" αλλά ανεξαιρέτως ΟΛΟΙ οι άντρες παρατηρούν το ντύσιμό σου και έχουν γνώμη αν είναι κομψό ή όχι. Δεν χρειάζονται να διαβάσουν περιοδικά.

4. "Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ... ή όχι". Το χιούμορ είναι σαν τα παιδιά. Είναι διαφορετικά και το δικό μας νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο! Αν μια γυναίκα δεν ανταποκριθεί με αστείο τρόπο στα αντρικά αστεία δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει κάτι με τον άντρα που θέλει. Οι άντρες εκτιμούν μια γυναίκα με καλή αίσθηση στο χιούμορ.

5. "Πού κοιτάει"; Θα ακολουθήσει το βλέμμα σου και θα τσεκάρει που έχεις την προσοχή σου. Μπορεί να κοιτάς την έξοδο, τα cocktails ή τον μπάρμαν. Εκείνος θα καταλάβει πολλά.

6. "Λες να έχει καταλάβει ότι την κοιτάζω πονηρά"; Βέβαια και σκέφτονται ερωτικά για σένα από την πρώτη στιγμή. Ακόμα και ο πιο σοβαρός, προσγειωμένος άντρας θα σκεφτεί ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου στα πρώτα πέντε λεπτά. Αναπόφευκτο.

7. "Τί είναι αυτή η μυρωδιά"; Αν φοράς δυνατό άρωμα και βρίσκεται κοντά σου, οι άντρες θα θελήσουν να ξεκινήσουν συζήτηση με το ερώτημα.. "βανίλια; κανέλα, σανδαλόξυλο"; Όχι πρωτότυπο, αλλά η μυρωδιά είναι σημαντικό στοιχείο αποπλάνησης.

8. "Είναι πολύ ευγενική με τον σερβιτόρο". Ο τρόπος που φέρεσαι στους όλους αποκαλύπτει πολλά για σένα. Στέλνεις πίσω τον σερβιτόρο να σου αλλάξει τον καφέ γιατί δεν είχε αρκετή ζάχαρη ή είσαι πολύ ευγενική ακόμα και όταν δεν είσαι ικανοποιημένη; Αν ισχύει το τελευταίο ο άντρας βάζει ένα τικ στο κουτάκι με την προσωπικότητά σου.

9. "Το make up της είναι..." Οι άντρες θα σε κρίνουν καιμε βάση τον τρόπο που έχεις μακιγιάρει το πρόσωπό σου. Μερικοί άντρες θα βρουν το smokey eyes, ιδιαίτερα σέξι και κάποιοι άλλοι υπερβολικό. Κανείς πάντως δεν θα εκτιμήσει την ώρα που έκατσες μπροστά στον καθρέφτη για να το πετύχεις.

Διαβάστε ακόμη:

Με ήθελε για φίλη, τον ήθελα για σύντροφο! Να σου πω πώς τελειώνει η αληθινή αυτή ιστορία;