Πόσα δεν ήξερες! 12 χρήσιμες πληροφορίες που αγνοούσες για τα παθιασμένα φιλιά

Πόσα δεν ήξερες! 12 χρήσιμες πληροφορίες που αγνοούσες για τα παθιασμένα φιλιά

Γιατί όταν σε φιλάει ο καλός σου "γέρνεις" το κεφάλι σου προς τα δεξιά; Έχουμε την απάντηση!

Tα δίνεις, τα απολαμβάνεις, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις για αυτά. Τα φιλιά που μοιράζεσαι με το αντικείμενο του πόθου σου είναι αντικείμενο έρευνων και μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία στα παρουσιάζουμε παρακάτω:

1. Τα 2/3 των ανθρώπων κατά τη διάρκεια του φιλιού γέρνουν το κεφάλι τους προς τα δεξιά. Επιστημονική έρευνα που διεξήγαγε Γερμανός ειδικός απέδειξε πως αυτό το ένστικτο οφείλεται στη στάση του σώματος μας όταν βρισκόμασταν στην κοιλιά της μαμάς μας.


2. Σε ένα φιλί χρησιμοποιείς 164 μυς, 34 στο πρόσωπο και 112 για τη στάση του σώματος.

3. Το φιλί προέρχεται από τους ποντικούς. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το φιλί έχει τις ρίζες του στον αρχαίο ποντικό Eomaia Scansoria, ο οποίος φιλούσε το ταίρι του, τρίβοντας τις μύτες τους ως σημάδι σεξουαλικής επιθυμίας.

4. Το xxx, που σημαίνει σημαίνει φιλιά στα γράμματα ξεκίνησε το Μεσαίωνα τότε που οι άνθρωποι χωρίς μόρφωση υπέγραφαν έτσι και από πάνω "έδιναν" ένα φιλί.

5. Στις 16 Ιουλίου 1439, ο βασιλιάς HENRY IV απαγόρευσε τα φιλιά στην Αγγλία για να σταματήσει τη διασπορά των επιδημιών.

6. Ο κώδικας Hay του 1930, που δημοσίευσε ο αμερικανικός οργανισμός έγκρισης ταινιών της εποχής απαγόρευε στις ταινίες, οι ηθοποιοί να φιλιούνται ξαπλωμένοι και περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα!

7. Το παγκόσμιο ρεκόρ διάρκειας φιλιού το κατέχουν οι Ekkachai και Laksana Tiranarat από την Ταϊλάνδη. Το ζεύγος φιλιόνταν χωρίς διακοπή για 58 ώρες, 35 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

8. Οι άντρες που φιλούν τη γυναίκα τους το πρωί ζουν 5 χρόνια περισσότερα από εκείνους που φεύγουν από το σπίτι χωρίς φιλί!

9. Το 56% του παγκόσμιου πληθυσμού δηλώνει ότι δεν φιλιέται παθιασμένα, αλλά το 75% των Ιταλών λένε ότι το κάνουν αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Baci, baci!

10. Ένας μέσος άνθρωπος ξοδεύει 20.160 λεπτά ή αλλιώς δύο εβδομάδες από τη ζωή δίνοντας φιλιά.

11. Mια γυναίκα θα φιλήσει κατά μέσο όρο 15 άντρες μέχρι να βρει τον κ. Τέλειο!

12. Το φιλί καίει θερμίδες, δυναμώνει το ανοσοποιητικόν σύστημα, απαλύνει κάθε είδους πόνο και βοηθάει στην υγεία των δοντιών!

Διαβάστε ακόμη:

Οι 8 λόγοι που δεν σε γνωρίζει στους κολλητούς του