Πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείς σπίτι του; Οι 9 μυστικές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό του

Πρώτη νύχτα που θα κοιμηθείς σπίτι του; Οι 9 μυστικές σκέψεις που περνάνε από το μυαλό του

Μπήκαμε (ξανά) στο μυαλό του άντρα

1. "Τώρα πρέπει να προσποιηθώ ότι είμαι ενήλικας! Δεν μπορώ να φοράω τα σορτσάκια που έχω από το Λύκειο. Πού είναι αυτές οι σοβαρές πιτζάμες που μου πήρε η μαμά μου τα Χριστούγεννα. Έχω πράγματα στο ψυγείο ή πρέπει να βγω να πάρω";

2. "Δεν υπάρχουν αρκετά συρτάρια να κρύψω όλα τα ντροπιαστικά πράγματα που έχω. Παιχνίδια στο play station, DVD με τον Jean Claude Van Damme και κυρίως εκείνο το folder στο laptop του με πορνό υλικό. Λες να ψάξει;"

3. "Πόσα προφυλακτικά στο κομοδίνο είναι το σωστό νούμερο; Ένα καινούριο πακέτο θα δείχνει ότι το πήρα για εκείνη. Καλύτερα να αφήσω δύο στο συρτάρι και τα άλλα να τα κρύψω κάπου στο σπίτι".

4. "Τί; Μόλις έκλεισε την τηλεόραση; Πώς θα της πως ότι χρειάζομαι την τηλεόραση για να κοιμηθώ;"

5. "Ω, όχι! Είναι κλέφτης του παπλώματος. Να το τραβήξω προς το μέρος μου ξανά; Να με κόψει το κρύο καλύτερα; Άσε θα την αγκαλιάσω μήπως και ξυπνήσει".

6. "Πρέπει να πάω στο μπάνιο. Πώς θα σηκωθώ από το κρεβάτι χωρίς να την ξυπνήσω; Θα κάνω αργές κινήσεις, Τρίζει και το κρεβάτι! Όλα λάθος"!

7. "Λες να την ξυπνήσω; Της έφτιαξα πρωινό, έκανα μπάνιο, τσέκαρα και το Facebook. Λες να έπαθε κάτι;"

8. "Τώρα θα περάσουμε την ημέρα μαζί; Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε ωραία χτες, αλλά θέλω να ξαπλώσω στον καναπέ μου, να παραγγείλω πίτσα και να με πάρει ο ύπνος. Λες να φανώ πολύ κακός αν της πω να φύγει;"

Διαβάστε ακόμη:

Yπάρχει ο κος Τέλειος; Αν ξέρεις άντρα που κάνει αυτά τα 15 χατίρια κράτα τον καλά!