Οι 5 τύποι αντρών που θα γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι... άντε και καλές βουτιές!

Οι 5 τύποι αντρών που θα γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι... άντε και καλές βουτιές!

Ξέρουμε τί θα κάνεις (και με ποιον) αυτό το καλοκαίρι!

Λίγο η ζέστη, λίγο τα ιδρωμένα σώματα, λίγο η μαυρισμένη επιδερμίδα και το καλοκαίρι ενδείκνυται για ακατάπαυστο φλερτ και περιπέτειες κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου. Και μπορεί να μην ξέρουμε την κατάληξη των καλοκαιρινών ειδυλλίων, ξέρουμε, όμως, τους υποψήφιους εραστές σου. Και δεν πέφτουμε ποτέ έξω! Αυτοί είναι οι τύπου που θα ομορφύνουν τα βράδια σου:

1. Ο τύπος που θα σου κάνει αμέσως το κλικ στην παραλία. Είσαι με τις φίλες σου, πήγατε για μπάνιο στον Πάνορμο της Μυκόνου, τον είδες πίσω από τα γυαλιά σου, σε είδε με το καυτο μπικίνι σου. Η έλξη ήταν αμοιβαία, βγήκατε και το βράδυ για ένα ποτάκι και περάσατε υπέροχα! Πιθανότητες έχεις να μην τον ξαναδείς ποτέ όμως!

2. Τον τουρίστα από την Αμερική/Ευρώπη. Στο κλίμα της παγκοσμιοποίησης και η ερωτική μας ζωή. Αποκλείεται να πας σε κάποιο από τα δημοφιλή ελληνικά νησιά και να μην έχεις ένα φλερτ με κάποιον αλλοδαπό! Η διασκέδαση είναι εγγυημένη.

3. Το νέο συνάδελφο που ήρθε στην εταιρεία σου ως καλοκαιρινή αντικατάσταση. Συνήθως είναι μικροί σε ηλικία, παθιασμένοι για τη δουλειά τους και λιγάκι ψαρωμένοι. Εσύ ακόμα να φύγεις για διακοπές. Τα υπόλοιπα γραφεία είναι άδεια και εσύ ξαφνικά βρήκες νέο κίνητρο να ξυπνάς το πρωί για την εταιρεία και νας πηγαινείς συνεχώς στη κουζίνα!

4. Τον προσεχώς γαμπρό. Bachelor πάρτι σε clubs, σε νησιά, σε μπουζούκια. Εσύ με φίλες και αυτοί έτοιμοι για όλα με πολύ αλκοόλ. Δεν επικροτούμε το φλερτ με τον μελλοντικό γαμπρούλη, απλά το αναφέρουμε για να είσαι μέσα στα πράγματα.

5. Τον πρώην σου ή έναν συμμαθητή σου από το Λύκειο που μένει στο εξωτερικό και ήρθε Ελλάδα για να δει της οικογένειά του και να κάνει διακοπές. Ένα καλοκαιρινό flashback δεν έβλαψε κανέναν. Οικειότητα θα υπάρχει, χημεία πολύ πιθανόν και άφθονο γέλιο από τις αναμνήσεις σας και τα αστεία χτενίσματα που είχατε και οι δύο τότε!

Διαβάστε ακόμη:

Ψυχραιμία! 11 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα μηνύματα που στέλνεις στον καλό σου