Oι (πολλαπλοί) οργασμοί της ζωής σου! Βρήκαμε τους τρόπους για να σε… αποτελειώσουμε!

Oι (πολλαπλοί) οργασμοί της ζωής σου! Βρήκαμε τους τρόπους για να σε… αποτελειώσουμε!

Θέλει πολύ τρόπο, λίγο κόπο και τις σωστές οδηγίες από εμάς!

Πολλοί πιστεύουν ότι τα πολύ καλά πράγματα στη ζωή δεν συμβαίνουν συχνά και ειδικά όταν αναφερόμαστε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που κυκλοφόρησαν αυτό το νέο, αλλά εμείς εδώ πιστεύουμε πως η απόλαυση στο σεξ δηλαδή η γυναικεία κορύφωση πρέπει να επιτυγχάνεται σε κάθε συνεύρεση. Και σου έχουμε μερικά ευχάριστα νέα. Με ένα know how οδηγό ο οργασμός σου όχι μόνο είναι εφικτός, αλλά πηγαίνοντας μερικά βήματα παρακάτω... οι πολλαπλοί οργασμοί μπορούν να γίνουν... καθημερινότητα!
Το σώμα της γυναίκας άλλωστε έχει φτιαχτεί για να ολοκληρώνει ξανά και ξανά. Δεν χρειάζεται να μεσολαβήσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να φτάσει στην κορύφωση όπως οι άντρες. Μπορούν να ολοκληρώσουν μία και δύο και τρεις φορές με μικρή προσπάθεια. Για να το επιτύχεις αυτό πρέπει να καλύψεις τα παρακάτω βήματα:

Αύξησε τα προκαταρκτικά
Όλες οι σχετικές έρευνες συγκλίνουν σε ένα σημαντικό παράγοντα που εγγυάται τον οργασμό σου. Προκαταρκτικά. Μία λέξη που πρέπει να την έχεις πάντα στο νου σου σε κάθε ερωτική επαφή. Ο γρήγορος τρόπος ζωής μπορεί πολλές φορές να μειώνει ή και να εξαλείφει πλήρως τον χρόνο που προηγείται της πράξης, αλλά εσύ θα είσαι η μόνη χαμένη.
Στην πράξη: Όταν θα είστε και οι δύο γυμνοί, κάνε τη κίνησή σου. Για τις περισσότερες γυναίκες η διέγερση από το στοματικό σεξ είναι ο πιο εύκολος δρόμος για την κορύφωση. Πες στον καλό σου να αφιερώσει χρόνο στη συγκεκριμένη πράξη και να στο προσφέρει όχι μόνο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. Μπορείς να του πεις να κάνει συχνά διαλείμματα όσο είναι χαμηλά... Αυτά τα "πειράγματα" είναι που θα σε φτάσουν πιο γρήγορα στον οργασμό.

Κάνε συχνά διαλλείματα
Πολλές γυναίκες θεωρούν πως οι πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν τυχαία. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Για την ύπαρξη τους βοηθούν μια σειρά γεγονότων που πρέπει να επαναλαμβάνεις. Αν λοιπόν με τον σύντροφό σου κατάφερες να έρθεις σε οργασμό για να προχωρήσεις στον επόμενο δώσε στο σώμα σου ένα λεπτό. Πες του αφού τελειώσεις να σε χαϊδέψει, να σε φιλήσει ή να ασχοληθεί με το στήθος σου. Ο στόχος είναι να κρατήσεις σεξουαλικά ενεργά τα νευρικά σου σημεία μέχρι τον επόμενο οργασμό. Όμως δεν χρειάζεται να αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει.

Γίνε λίγο εγωίστρια
Μην ντρέπεσαι και μην νιώθεις άβολα αν εκείνος θέλει να ασχολείται μαζί σου πολύ ώρα. Στην αντίθετη περίπτωση που εκείνος δείχνει να νοιάζεται μόνο για τη δική του απόλαυση πες του ότι δεν θες να συνεχίσεις αν επισπεύδει τη διαδικασία.

Κάνε ασκήσεις
Όταν νιώσεις αρκετά ερεθισμένη, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις ασκήσεις Kegel, δηλαδή να σφίγγεις και να χαλαρώνεις τους μυς της περιοχής σου. Αυτό θα πυροδοτήσει έναν πραγματικά έντονο οργασμό.

Να είσαι θετική
Αν ξεκινήσεις την πράξη με τη σκέψη σου να λέει: "δεν θα τελειώσω ποτέ" δεν βοηθάς καθόλου την κατάσταση. Χαλάρωσε, άφησε το σώμα σου και όχι το μυαλό σου να πρωταγωνιστεί στη διαδικασία. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μπεις ακόμα πιο ζεστά στη διαδικασία είναι να ασχοληθείς και εσύ με τον εαυτό σου. Άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα τι σου αρέσει, πως σου αρέσει και σε ποιο σημείο ακριβώς. Μπορείς να καθοδηγήσεις και εκείνον, αλλά για αρχή προετοίμασε μόνη το σώμα σου για τον οργασμό.

Κράτα τη στάση σου
Το κλειδί στην κορύφωση είναι η σταθερή διέγερση, οπότε όταν νιώσεις πως είσαι κοντά στο να τελειώσεις άσε τα ακροβατικά. Μείνε στην ίδια στάση που σε φέρνει στον οργασμό, που λογικά θα βρίσκει το σημείο που σου αρέσει. Ενημέρωσε και τον παρτενέρ σου ότι είσαι στη στιγμή του λίγο πριν ώστε να μην αλλάξει τον ρυθμό του.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 5 τύποι αντρών που θα γνωρίσεις αυτό το καλοκαίρι... άντε και καλές βουτιές!