Μαθαίνονται οι ερωτικές σχέσεις;

Μαθαίνονται οι ερωτικές σχέσεις;

Aν χάσατε τα σεμινάρια της Ακαδημίας Σχέσεων μπορείτε να τα βρείτε με ένα μόνο κλικ

Πραγματικά χρειαζόμαστε τους ειδικούς για να λύσουμε τα προσωπικά μας θέματα; Αυτή είναι η απορία πολλών ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν τον άνθρωπό τους ή αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις. Η εκκωφαντική απάντηση έρχεται από το πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι αλλά και από το συντριπτικό νούμερο του 50% των γάμων που καταλήγουν σε διαζύγια. Η συμμετοχή του πολυπληθούς κοινού στη μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα Ακαδημία Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr απέδειξε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη για γνώση και πρακτικές λύσεις στο θέμα σχέσεων.

Αν σκεφθούμε που μάθαμε να δημιουργούμε και να διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας τότε ίσως να αντιληφθούμε καλύτερα γιατί υπάρχουν σήμερα τόσα θέματα προς επίλυση, τόσος πόνος και τελικά αποτυχία. Δυστυχώς, κανείς δεν διδάχθηκε το μάθημα των Σχέσεων στο σχολείο. Αυτά τα λίγα που γνωρίζουμε, προέρχονται κυρίως από το «σχολείο» της δικής μας οικογένειας και του περιβάλλοντός μας.

Περισσότερα από 180 άτομα παρακολούθησαν τα διαδραστικά σεμινάρια της Ακαδημίας Σχέσεων. Τέσσερις ειδικοί σε θέματα Σχέσεων, ένωσαν τις γνώσεις τους και προσέφεραν στο κοινό μια «Μοναδική εμπειρία να μάθω τον εαυτό μου και να βρω τρόπους να μην κάνω λάθη στο μέλλον σε μια σχέση που με ενδιαφέρει» όπως είπε η Μαρία Σ. 35 ετών.

Ο ειδικός σχέσεων Νικόλας Ουρανός, η ομιλήτρια διεθνούς φήμης Τζιλ Δούκα, η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη και η relationship coach & strategic interventionist Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη, μέσα από ειδικές ασκήσεις, παραδείγματα καθώς και διάλογο με το κοινό έδωσαν λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν όλους μας καθημερινά.

Ενδεικτικά, θέματα που συζητήθηκαν σε βάθος από τους 4 ειδικούς κατά τη διάρκεια της Ακαδημίας Σχέσεων είναι: Υπάρχει η αληθινή αγάπη; Πώς μπορώ να ξεπεράσω τις σχέσεις του παρελθόντος και να προετοιμαστώ για μια υγιή σχέση; Πώς φλερτάρω και δημιουργώ μια γερή βάση για την σχέση μου; Πώς μπορώ να αποφύγω την παγίδα της ρουτίνας και να βρω αποτελεσματικές λύσεις μαζί με τον σύντροφό μου;

"Μάθαμε να ονειρευόμαστε το άλλο μας μισό και αρκετοί από εμάς περιμένουμε να έρθει η ολοκλήρωση από τον σύντροφο μας. Μα δεν λειτουργούν έτσι οι νόμοι των σχέσεων. Είναι σημαντικό πρώτα εμείς να νιώθουμε αλλά κυρίως να ήμαστε ολοκληρωμένοι. Έτσι στην Ακαδημία Σχέσεων λέμε χαρακτηριστικά ότι δημιουργούμε σχέση με το άλλο μας ολόκληρο", ανέφερε ο Νικόλας Ουρανός, εμπνευστής της Ακαδημίας Σχέσεων.

Για όλους τους ενδιαφερόμενους που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τα live σεμινάρια της Ακαδημίας Σχέσεων αλλά και για όσους μένουν εκτός Αθηνών και στην Κύπρο, τα μαγνητοσκοπημένα σεμινάρια σε video και audio θα πωλούνται από την ιστοσελίδα www.acadimiasxeseon.gr στην τιμή των 39 ευρώ για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από 49 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν σε μορφή ήχου και video τα σεμινάρια στο κινητό, στον υπολογιστή ή στο tablet τους και να επωφεληθούν από τις πολύτιμες γνώσεις. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κ. 45, «Αφιέρωσα κάποιες ώρες και έμαθα μοναδικές γνώσεις που θα μου έπαιρναν μια ζωή για να μάθω. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την Ακαδημία Σχέσεων.» Video: https://www.youtube.com/watch?v=BNonWp0wQLI

Για όσους από εσάς δεν προλάβατε να παρακολουθήσετε τα 4 σεμινάρια των 4 ειδικών, μπορείτε τώρα να τα αποκτήσετε με ένα «κλικ» στην οθόνη ή το κινητό σας τηλέφωνο εφόσον από τις 18/7 θα διατίθενται online στο www.acadimiasxeson.gr στην τιμή την 39 ευρώ (από 59 ευρώ) για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η Ακαδημία Σχέσεων δημιουργήθηκε για εσένα που επιθυμείς να "ξεκλειδώσεις" εμπόδια και δικαιολογίες και να δημιουργήσεις την ευτυχισμένη σχέση που ονειρεύεσαι... χωρίς ημερομηνία λήξης.