Οι πρώτες σας διακοπές; Για να μην χωρίσετε στο νησί διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Οι πρώτες σας διακοπές; Για να μην χωρίσετε στο νησί διαβάστε τι πρέπει να κάνετε

Το ξέρετε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών καταγράφονται οι περισσότεροι χωρισμοί;

πρώτες διακοπές με τον αγαπημένο σου μπορεί να καταλήξουν σε δύο σενάρια...Ή σε μια ονειρεμένη και γλυκιά απόδραση για δύο ή σε μια συμβίωση βγαλμένη από την κόλαση. Απέκλεισε τη δεύτερη προοπτική διαβάζοντας τα do's των πρώτων κοινών σας διακοπών.

Πήγαινε ξεκούραστη
Πριν ανέβεις στο πλοίο ή στο αεροπλάνο βεβαιώσου πως είσαι ξεκούραστη. Τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα και τσακώνονται όταν λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού ή της μετακίνησής τους στο νησί αρχίζουν και εκνευρίζονται με το παραμικρό. Αν ξέρεις ότι γίνεσαι ιδιαίτερα ευερέθιστη όταν είσαι κουρασμένη ή όταν πεινάς προσπάθησε να οργανωθείς πριν σου συμβούν αυτά τα δύο και τα πληρώσει εκείνος.

Απλά πες ναι
Είναι πολύ εύκολο να ξεχάσεις πως έχεις πάει διακοπές για να περάσεις καλά και να κάνεις πολύ σεξ. Αυτές τις δύο συνθήκες κάνε τες προτεραιότητά σου. Χαλάρωσε και άσε την διασκεδαστική σου πλευρά να βγει προς τα έξω. Πες ναι σε νέες δραστηριότητες και στα ξενύχτια. Άλλαξε τη ρουτίνα σου και ανανέωσε τη σχέση σου.

Η λέξη κλειδί είναι συμβιβάσου
Εκτός κι αν είσαι διακοπές με την αδελφή ψυχή σου, που το αποκλείουμε, οι πιθανότητες λένε πως οι διαφωνίες σας θα είναι δεδομένες για διάφορα θέματα. Σε ποιο μαγαζί θα πάτε, πότε θα πάτε για μπάνιο, ποιος έριξε τόσα νερά στο μπάνιο! Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να μην χαλάσετε τις καρδιές σας είναι τη μία μέρα να κάνετε το δικό σου πρόγραμμα και την επόμενη το δικό του. Δοκιμάστε το και δείτε αν σας πηγαίνει. Να θυμάσαι πως στις διακοπές αυτές δεν είσαι μόνη σου και θέλει και ο σύντροφός σου να περάσει καλά και να ξεκουραστεί. Αν δεν θες να καταλήξεις μόνη σου καλύτερα να μην γκρινιάξεις.

Βρείτε δραστηριότητες που δεν κάνετε στην πόλη
Βρείτε μέρη που θα σας προσφέρουν νέες εμπειρίες. Πριν φύγεις διακοπές τσέκαρε στο διαδίκτυο τί μπορείτε να κάνετε μαζί. Κάντε θαλάσσια σπορ, πηγαίνετε σε κάποια συναυλία στο νησί ή σε guest εμφάνιση κάποιου διάσημου dj στο beach club ώστε να είστε διαρκώς απασχολημένοι και να μην ασχολείστε διαρώς ο ένας με τον άλλον.

Και αφήνουμε το καλύτερο για το τέλος. Κάντε πολύ σεξ. Μερικές φορές ακόμα και τα μεγαλύτερα προβλήματα ξεπερνιούνται με έναν καλό ή καλούς οργασμούς. Καλές διακοπές!

Διαβάστε ακόμη:

Που πήγε ο οργασμός μου; 5 πράγματα που κάνει λάθος και δεν σε... αποτελειώνει