Νομίζεις ότι ξέρεις από φλερτ; 5 απρόβλεπτες πληροφορίες για το κυνήγι του έρωτα

Νομίζεις ότι ξέρεις από φλερτ; 5 απρόβλεπτες πληροφορίες για το κυνήγι του έρωτα

Είμαστε σίγουροι ότι τις πληροφορίες μας δεν τις ήξερες!

Διανύουμε την καρδιά του καλοκαιριού και καταλαβαίνουμε πως οι εσείς τα ελεύθερα κορίτσια επιδίδεστε στο ακίνδυνο παιχνίδι του φλερτ μετά μανίας. Τί φταις και εσύ που είσαι ποθητή! Για την επόμενη φορά, πάντως που βάλεις στο στόχαστρο ένα αγόρι που σου αρέσει πολύ να έχεις στο μυαλό σου αυτές τις 5 πληροφορίες για να τον κατακτήσεις σε χρόνο μηδέν.


1. Yπάρχουν πέντε τύποι φλερτ. Νομίζεις ότι το παιχνίδι του φλερτ είναι να αγγίξεις απλώς τον ώμο ή να σηκώνεις το φρύδι. Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Κάνσας υπάρχουν 5 τύποι φλερτ: Το παραδοσιακό φλερτ, το σωματικό, το ειλικρινές, το παιχνιδιάρικο και το ευγενικό. Το 25% των ανθρώπων επιλέγουν το παιχνιδιάρικο, ενώ το 30% προσπαθούν να προσεγγίσουν το αντικείμενο του πόθου τους με ειλικρινές τρόπο.

2. Το παιχνίδια με το βλέμμα σε κάνουν πιο όμορφη. Είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι ενδιαφέρεσαι και μπορεί να σε κάνει ακόμη πιο ελκυστική από ότι μπορεί να είσαι! Έρευνες έδειξαν πως το να συναντηθεί το βλέμμα σου για περίπου δύο λεπτά με κάποιον που ενδιαφέρει αναβαθμίζει το συναίσθημα... σε παθιασμένη αγάπη.

3. Η φωνή σου σε προδίδει. Οι γυναίκες συνηθίζουν να μιλούν γρήγορα και με απαλή φωνή όταν ενδιαφέρονται. Και αυτό το σημάδι ότι ενδιαφέρεσαι δεν μπορείς να το κρύψεις!

4. Η δύναμη του κόκκινου είναι πραγματική. Είτε επιλέξεις να φορέσεις κόκκινο κραγιόν είτε κόκκινο φόρεμα αυτό το χρώμα τραβάει τα βλέμματα. Οι ειδικοί συστήνουν πως το κόκκινο όχι μόνο κερδίζει την προσοχή των αντρών σε ένα χώρο, αλλά κάνει τις γυναίκες να δείχνουν περισσότερο σεξουαλικές. Μπορεί να το θες, μπορεί και όχι, αλλά κράτα το στο μυαλό σου.

5. Το άγγιγμα είναι το πιο σημαντικό στάδιο του φλερτ. Υπάρχουν τρία είδη αγγίγματος: το φιλικό (ελαφρύ χτύπημα στον ώμο), το ερωτικό (αγγίγματα στη μέση, στα μπράτσα) και το σκληροπυρηνικό που είναι άγγιγμα στο πρόσωπο. Τόλμησέ το τελευταίο αρκεί να μην το κάνεις ξαφνικά και χωρίς λόγο. Δεν υπάρχει λόγος να φοβίσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη:

Θέλει να σε παντρευτεί; 9 σημάδια ότι είναι έτοιμος να γονατίσει για την πρόταση!