Καλοκαιρινός χωρισμός; 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να τον ξεπεράσεις

Καλοκαιρινός χωρισμός; 10  πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να τον ξεπεράσεις

Μετέτρεψε αυτόν τον χωρισμό σε θετική ενέργεια για τον εαυτό σου

Δεν υπάρχουν βήματα για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό πιο γρήγορα. Υπάρχουν, όμως, δεδομένα που αν αποδεχτείς θα απελευθερώσεις το φάντασμα του πρώην σου αποτελεσματικά.

1. Δεν υπάρχει χρονικό όριο στο πότε πρέπει να ξεπεράσεις κάποιον. Σίγουρα θα έχεις κάποια φίλη που σου επισημαίνει ότι έχει περάσει ΠΟΛΥ καιρός και πρέπει να τον ξεπεράσεις. Να ξέρεις όμως πως όταν προσπαθείς και πιέζεσαι να το τελειώσεις μέσα σου πιο γρήγορα καταφέρνεις να διογκώνεις το συναίσθημά σου.

2. Όσο λες στον εαυτό σου... τον ξεπέρασα τότε τι πιο πιθανό είναι να μην το έχεις κάνει. "Α, τον έχω ξεπεράσει, είμαστε φίλοι τώρα, τί έχει κοπέλα"; Κλάματα!

3. Μερικές φορές είναι καλύτερα να διακόψεις κάθε διαδικτυακό δεσμό που σας συνδέει (Facebook, Instagram) για να βοηθήσεις τον εαυτό σου να τον ξεχάσεις. Τουλάχιστον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και μπορεί αν τον διαγράψεις να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει πολύ, αλλά είναι καλύτερα από τον να βλέπεις μόνη σου στο σπίτι τα check in του.

4. Δεν είναι δικό σου λάθος. Το ότι σε χώρισε δεν σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετά καλή για εκείνον. Για να βοηθήσεις τον εαυτό σου σταμάτα να σε κατηγορείς.

5. Καμία μεθυσμένη επικοινωνία, κανένα μήνυμα, κανένα διαδικτυακό like. Τίποτα. Γιατί να βάλεις τον εαυτό σου σε διαδικασία που να ανοίξετε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου που το πρωί θα μετανιώσεις.

6. Η αξία σου ως γυναίκα δεν σχετίζεται με κάποιον άντρα. Όποιος και αν είναι σε καμία περίπτωση δεν προσδιορίζει την ύπαρξή σου.

7. Ο πρώην σου δεν είναι ο καλύτερος και ο πιο αξέχαστος σύντροφος που νομίζεις. Ναι, μπορεί να διαθέτει πολλά από τα κριτήρια που θες από έναν άντρα. Αλλά υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που διαθέτουν ακόμα ένα... σε θέλουν πραγματικά.

8. Πολλές φορές δεν μπορείς να μείνεις φίλη μαζί του και αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το ότι δεν μπορείς να κάνεις μια γενικού περιεχομένου συζήτηση με κάποιον που πριν από λίγο καιρό κάνατε σεξ από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι απολύτως λογικό. Το αν επέλεξες να του μιλάς δεν σημαίνει ότι είσαι ανώτερη και πολιτισμένη.

9. Μετέτρεψε όλα τα αρνητικά συναισθήματα σε θετική ενέργεια για να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Πήγαινε γυμναστήριο, διακόσμησε το σπίτι, απέκτησε καινούρια ενδιαφέροντα. Μην τρως περισσότερο, μην καπνίζεις, μην πίνεις.

10. Δεν δούλεψε η σχέση σας γιατί δεν ήταν ο σωστός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μάθημα γιατί θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τελικά ποιος είναι ο κατάλληλος για σένα.

Διαβάστε ακόμη:

Σ'αγαπά, δεν σ'αγαπά; 8 σημάδια αποκαλύπτουν πόσο σε θέλει!