Οι καλύτερες σεξουαλικές στάσεις part II! Δοκίμασε τες απόψε!

Οι καλύτερες σεξουαλικές στάσεις part II! Δοκίμασε τες απόψε!

Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι... κάνε ένα βήμα και εσύ!

Tί έχεις να κάνεις απόψε; Να κάτσεις στο μπαλκόνι; Να δεις κανένα σίριαλ στη τηλεόραση; Λοιπόν κλείσε τα πάντα, πήγαινε στον καλό σου και δείξε του τις σεξουαλικές σου γνώσεις... Δοκίμασε μία ή και τις τρεις στάσεις που ακολουθούν και... καλό ξημέρωμα!

Πρόβαλε αντίσταση
Ένωσε τα πόδια λυγίζοντας τα γόνατά σου και ακουμπησέ τα στο στέρνο του παρτενέρ. Αυτό σε φέρνει πιο κοντά στον οργασμό και τον κάνει ακόμη πιο έντονο. Ο κόλπος σου στενεύει σε αυτή τη θέση και ενισχύει την απόλαυση και για τους δύο συντρόφους. Η συγκεκριμένη στάση επιτρέπει την οπτική επαφή και ανεβάζει την σεξουαλική ένταση. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;


Επικίνδυνη Αποστολή
Δεν πρόκειται για την κλασική ιεραποστολική στάση, αλλά μια διαφορετική εκδοχή που σου προσφέρει απλόχερα στιγμές ηδονής. Το διαφορετικό είναι ότι εσύ πρέπει να σηκώσεις τη λεκάνη σου για να συναντήσεις τη δική του και ανάλογα με την επιθυμία σας να συγχρονίζεις τις κινήσεις σας. Αν θες η σεξουαλική διέγερση να κρατήσει περισσότερο και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ερωτικό παιχνίδι μπορείς να κολλήσεις το σώμα σου στη λεκάνη του, να απομακρυνθείς για λίγο και μετά να επανέλθεις με μεγαλύτερη ένταση.

Σ' έχει στο χέρι!
Εδώ όλα εξαρτώνται από το πώς θα τυλίξεις τα πόδια σου γύρω του και με τι ένταση θα κινήσεις τη λεκάνη σου. Κάθεστε και οι δύο στο κρεβάτι με τα πόδια σας μπλεγμένα και καθισμένοι στον πωπώ σας! Η στάση του σώματος και τα πόδια σου σε αυτή τη θέση διευκολύνουν τη βαθύτερη διείσδυση. Μπορεί με την πρώτη ματιά να φαίνεται ότι ο άντρας είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, στην ουσία όμως εσύ είσαι που βάζεις τους κανόνες. Είναι πολύ ερωτική γιατί εκτός από τη σεξουαλική πράξη δημιουργούνται και οι κατάλληλες συνθήκες να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου με το φιλί και το αγκάλιασμα.

Διαβάστε ακόμη:

Τρέλανέ τον! Τέσσερις σεξουαλικές στάσεις που θα εκτοξεύσουν τη λίμπιντό σας