Τα έχεις με τον ωραίο του γραφείου; 5 σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά

Τα έχεις με τον ωραίο του γραφείου; 5 σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζεις καθημερινά

Τώρα που υπέκυψες στη γοητεία του είναι αργά βέβαια...

Έχει σασπένς.... ίντριγκα... και το στοιχείο του απαγορευμένου, που όλοι γνωρίζουμε πόσο εύκολα διεγείρει το πάθος... Η σχέση, όμως, με έναν συνάδελφο έχει και στιγμές αμηχανίας και τρόμου... Πότε; Συνέχισε την ανάγνωση για να καταλάβεις...


1. Όταν δεν ξέρεις τι να του απαντήσεις στην πρόσκλησή του να βρεθείτε για λίγο στη τουαλέτα, στο καπνιστήριο, στη βεράντα. Το σώμα σου θέλει, το μυαλό σου σκέφτεται να κρατηθεί για να μην σας καταλάβουν οι συνάδελφοι. Τελικά θα πας και θα ξεχάσεις και το όνομα όλων των συναδέλφων (και πιθανόν κάποιο μάτι θα σας δει)! Εκεί να δεις τρόμος!

2. Όταν μαλώνεις για θέματα της δουλειάς. Κανονικά δεν πρέπει να φέρνεις τα προβλήματα του γραφείου στο σπίτι. Αλλά πόση ψυχραιμία να δείξεις όταν το τμήμα του κατέστρεψε το project του δικού σου τμήματος!

3. Όταν αποφασίσεις να συγκατοικήσετε και θα τον βλέπεις από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριολεκτικά. Στην αρχή ήταν τέλεια. Δεν χόρταινες να τον βλέπεις. Τώρα δεν χορταίνεις να κάνεις ένα διάλλειμα.

4. Όταν οι συνάδελφοί σου συμπεριφέρονται αμήχανα όταν σας βλέπουν μαζί. Ακόμα και αν εκείνη τη στιγμή συζητάτε κάτι επαγγελματικό εκείνοι κάνουν σαν να σας έπιασαν να κάνετε καυτό σεξ. Αμήχανο; Δεν λες τίποτα!

5. Όταν προκύπτει το μεγάλο ερωτηματικό αν θα φύγετε μαζί. Το ξέρεις πως αν φύγετε μαζί οι άλλοι θα πουν "οοο, κάτι τρέχει"! Αλλά και αν φύγετε με διαφορά 10' πάλι θα κινήσετε τις υποψίες. Τίποτα δεν σε σώζει από το στόμα τους!

6. Όταν τον δεις πρωί πρωί μετά από τον χτεσινοβραδινό σας καβγά. Το μόνο πράγμα που θες είναι ξεχάσεις τι του είπες, τι σου είπε και να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου. Και το κατάφερες μέχρι που τον είδες να μπαίνει στο γραφείο του και ο τσακωμός ήρθε πάλι στο μυαλό σου. Παραγωγικότητα μηδέν!

Διαβάστε ακομη:

8 μυστικά για να κρατήσεις τη σχέση σου για πάντα (και εννοούμε για πάντα)




Διαβάστε ακόμη: