Βρήκες τα ευαίσθητα σημεία του! 8 λόγοι που θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

Βρήκες τα ευαίσθητα σημεία του! 8 λόγοι που θέλει να κάνει σχέση μαζί σου

Μάθε τι ζητά από μια γυναίκα και δώστα του απλόχερα!

Μην νομίζεις ότι οι άντρες λατρεύουν μόνο την άστατη ζωή του εργένη. Ναι, όλοι οι άντρες θα περάσουν από αυτή την περίοδο, αλλά αργά ή γρήγορα αν εμφανιστεί στη ζωή τους μια γυναίκα που μπορεί να του προσφέρει όλα όσα οι υπόλοιπες μαζί τότε είναι έτοιμος για σχέση. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που οι άντρες θέλουν από σένα για να κάνουν σχέση.


1. Αυτή η αίσθηση σταθερότητας. Και για τους άντρες η εργένικη ζωή μπορεί να είναι αγχωτική και κουραστική. Το να βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση εγρήγορσης για να γνωρίζουν νέα άτομα είναι εξουθενωτικό.

2. Μπορούν να απολαύσουν τις εξόδους με τους κολλητούς. Όταν τα αγόρια είναι single και βγαίνουν έξω έχουν την πίεση να κοιτάξουν, να διαλέξουν το θήραμά τους και να αγωνιστούν όλο το βράδυ για να το κατακτήσουν. Ενώ όταν είναι αφοσιωμένοι σε μια σχέση, κάθονται σε ένα σημείο, πίνουν το ποτό τους και παρακολουθούν τους φίλους τους να φλερτάρουν και να κοροϊδεύουν.

3. Τα χάδια. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως στους γάμους και τις μακρόχρονες σχέσεις το σεξ απουσιάζει. Πρώτον αυτή η διαπίστωση είναι ψέμα και δεύτερον τα χάδια και οι αγκαλιές μετά είναι το καλύτερο κομμάτι!

4. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα συμπεριφερθούν. Η διαδικασία των ραντεβού είναι πολύ αγχωτική γιατί νιώθουν ότι πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό και όλοι ξέρουμε πόση προσποίηση χρειάζεται. Σε μια σχέση, όμως, τα αγόρια λύνονται και μπορούν να κάνουν όσα χαζά αστεία θέλουν χωρίς παρεξήγηση.

5. Δεν γυρνάνε σε ένα άδειο σπίτι. Πιθανόν να βρίσκουν και ένα ζεστό φαγητό και ακόμη έχουν κάποιον να πάρει το ασθενοφόρο αν πέσουν από το ντους! Ναι, υπάρχει και η πρακτική πλευρά του πράγματος.

6. Το ότι ακούν συμβουλές από μία γυναίκα χωρίς να είναι η μαμά τους. Υπάρχουν πράγματα που οι άντρες θέλουν να ακούσουν από μια γυναίκα όπως το πώς να συμπεριφερθούν στην γυναίκα αφεντικό τους ή για το γυναικείο σώμα και είναι τέλειο που το ακούνε από κάποια εκτός της μαμά τους!

7. Σεξ 24/7. Μπορούν να απολαύσουν το γυναικείο σώμα όποτε θέλουν. Μπορούν απλά να ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα και να σε αγγίξουν. Η διαθεσιμότητα 24/7 είναι ένα μεγάλο συν για να πουν ναι σε μια σχέση!

Διαβάστε ακόμη:

Τα καυτά φιλιά του έρωτα! Όσα πρέπει να ξέρεις για το σημαντικότερο στοιχείο μιας σχέσης