6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ για τον πρώην σου (στον ίδιο & στις φίλες σου)!

6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ για τον πρώην σου (στον ίδιο & στις φίλες σου)!

Σε προειδοποιήσαμε πάντως...

Μπορεί ο χωρισμός να σου στοίχισε και με τη συμπεριφόρα του στο τέλος να έδειξε έναν άλλο χαρακτήρα, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεις πικρόχολη. Η καλύτερη συμβουλή είναι να μην πεις καμία από τις παρακάτω προτάσεις και προτιμότερα να σταματήσεις να ασχολείσαι.

Μην πεις λοιπόν:


1. Πως τo σεξ ήταν κακό. Εκτός και αν ήταν μονίμως ξαπλωμένος σαν νεκρό ψάρι το πόσο καλός είναι κάποιος στο κρεβάτι είναι τελείως υποκειμενικό. Ακόμα και αν η απόδοση του ήταν σχετικά σύντομη ή δεν είχε ιδέα από προκαταρκτικά καλύτερα κράτησε την άποψη σου για σένα. Δεν ξέρεις αν θα το μάθει ή αν κάποια στιγμή επιστρέψεις στην αγκαλιά του!

2. Πως ήταν ταπί. Όλοι έχουν διαφορετικό lifestyle και επειδή δεν μπορούσε να συναντήσει τα δικά σου στάνταρ δεν σημαίνει ότι ήταν φτηνός. Μην φανείς ψώνιο και σχολιάζεις την απουσία εσόδων του.

3. Πως τον αγαπάς ακόμα. Όλοι έχουμε περάσει από το βασανιστικό κομμάτι ενός χωρισμού. Το να λες σε όλους πως ακόμα τον αγαπάς απλά θα "τράβας" την περίοδο που απαιτείται για να τον ξεπεράσεις. Καλύτερα πες..."περάσαμε καλά και του εύχομαι τα καλύτερα"!

4. Μην αποκαλύπτεις αμήχανα μυστικά για εκείνον. Αν είσαι θετική στο να αποκαλύπτεις τρομερές ιστορίες που σου εμπιστέυτηκε κάποτε τι θα λένε οι φίλοι σου ή ο νέος σύντροφος για σένα... Μάλλον ότι δε μπορούν να σε εμπιστευτούν και εκείνοι.

5. Μην αναφέρεσαι σε οτιδήποτε σου είπε για την οικογένειά του. Μην δείχνεις πρόσωπο ανάξιο εμπιστοσύνης με το να λες δεξιά και αριστερά ιστορίες για την οικογένειά του. Παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός σας δεν έγινε κάτω από καλούς όρους το να ζεις με εντιμότητα είναι ένας καλός τρόπος ζωής.

6. Μην μιλάς συνεχώς για τα προτερήματά του. Και όμως υπάρχουν γυναίκες πως όταν αναφέρονται στους πρώην τους μιλούν με εγκωμιαστικά λόγια για εκείνους, για τα δώρα που τους έκαναν, για το πόσο ωραίοι άντρες ήταν και μπλα, μπλα, μπλα. Για το καλό των νέων σου σχέσεων και για την ηρεμία σου, άσε το μυαλό και το στόμα σου μακριά από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη:

Σχέσεις με τους λάθους άντρες; 4 τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγεις