Πρόσεχε! Πως θα καταλάβεις ότι σε θέλει για one night stand από την πρώτη στιγμή

Πρόσεχε! Πως θα καταλάβεις ότι σε θέλει για one night stand από την πρώτη στιγμή

8 σήμαδια αποκαλύπτους τις dirty προθέσεις του!


1. Λίγη ώρα αφού σε γνωρίσει σου προτείνει να φύγετε μαζί από το πάρτι, το club ή από όπου βρίσκεστε.

2. Αν δει ότι το ποτό σου έχει φτάσει στο μισό παραγγέλνει ακόμη ένα. Οι άντρες κερνούν αλκοόλ τη γυναίκα που θέλουν να οδηγήσουν στο κρεβάτι.

3. Αν είστε σε club γίνεται ιδιαίτερα διαχυτικός με τα αγγίγματα. Σου πιάνει τη μέση, σιγά σιγά προσπαθεί να κατέβει προς τον γοφό και οι κινήσεις του γίνονται όλο και πιο συχνές. Όταν ο άντρας σε πλησιάζει σωματικά ξέρεις καλά που οδηγεί. Και το ότι το κάνει τόσο ώμα δείχνει τις μη αγνές προθέσεις του.

4. Τα κομπλιμέντα του παραείναι σέξι. Αν ο τύπος που γνώρισες σου πει ότι έχεις ωραία μάτια σημαίνει ότι τον ενδιαφέρεις, αν σου πει ότι έχεις ζουμερά χείλη σημαίνει ότι θέλει να στα φιλήσει και ότι το μυαλό του πάει μόνο στο σεξ.

5. Σου είπε περίπου από την αρχή της γνωριμίας σας και μετά από δική σου ερώτηση, πως μόλις χώρισε, είναι σε περίεργη φάση και πόλυ γρήγορα έκοψε τη συζήτηση. Το μόνο που θέλει να συζητήσει είναι πότε θα μείνετε μόνοι σας.

6. Υπάρχει μια φωνή μέσα σου που λέει πως αυτός ο τύπος είναι ακατάλληλος για σένα, αλλά εσύ δεν φεύγεις γιατί είναι υπερβολικά ωραίος και δεν πιστεύεις ότι από όλες μιλάει σε σένα. Χρυσή συμβουλή: το γυναικείο ένστικτο είναι αλάνθαστο. Όχι πως ένας άντρας που θέλει σεξ δεν φαίνεται από χιλιόμετρα. Αν ξέρεις ότι σε βλέπει για one night stand και εσύ έχεις το μυαλό σου να αράξεις... πες του ευχαριστώ για τα ποτά και χαιρέτησέ τον.

7. Δεν σε ρώτησε τίποτα ουσιαστικό για σένα. Ναι, εντάξει ρώτησε τι δουλειά κάνεις, αλλά στη συζήτηση σας δεν ειπώθηκε τίποτα ουσιαστικό για τις ζωές σας. Λογικό, αφού οι πληροφορίες δεν θα του χρειαστούν ΠΟΤΕ.

8. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σας δεν άφησε το κινητό από τα χέρια του. Παρόλο που σου δείχνει ενδιαφέρον, κοιτάει κάθε 5' το τηλέφωνό του για μηνύματα στο Facebook. Και η αλήθεια είναι πως χτυπάει συνέχεια. Τέτοιες μεγάλες ώρες να είσαι σίγουρη πως είναι μόνο σεξουαλικά καλέσματα είναι.

Διαβάστε ακόμη:

Τί, δεν σε θέλει; 12 τρόποι να του ξυπνήσεις το ενδιαφέρον!