Τα βλέπω (όλα)!

Τα βλέπω (όλα)!

Αυτή η παρτίδα poker θα μου μείνει αξέχαστη

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν οι φίλοι μας σπίτι για ένα ποτό και poker κοντά στο τζάκι, να περάσουμε ευχάριστα μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα. Μόνο αυτή τη φορά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τις προηγούμενες.

Καθώς η παρτίδα έφτανε στο τέλος της, μείναμε οι δυο μας: εγώ και ο άντρας μου και τότε εκείνος μου πρότεινε μια συμφωνία: όποιος κέρδιζε θα γινόταν ο σεξουαλλικός σκλάβος του άλλου εκείνη τη βραδιά. Λίγο η θολούρα από το ποτό, λίγο η έκπληξη και η φαντασία μου που ξύπνησε από το λήθαργο, και είπα ναι. Νίκησε εκείνος, και με διέταξε να "περιποιηθώ" τους φίλους του- και όχι μόνο γεμίζοντας ξανά τα ποτήρια τους με ποτά... Ως πειθήνια σκλάβα του το έκανα, μαζί με πολλά ακόμα που ζήτησε να μου κάνει και που πρόσφερε στους καλεσμένους μας γενναιόδωρα, ως καλός οικοδεσπότης - τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτός ήταν ο άντρας μου, μια που η σεξουαλική μας ζωή ήταν σχεδόν βαρετή τον τελευταίο καιρό.

Τελικά στο κρεβάτι, όπως και στο poker, την παρτίδα κερδίζει εκείνος που ξέρει πότε και πώς να παίξει σωστά τα φύλλα του.

Τίνα, 32