Σεξ πάνω στον πάγκο της γυμναστικής

Σεξ πάνω στον πάγκο της γυμναστικής

Όταν τα βαράκια, τα λάστιχα και τα στρώματα του γυμναστηρίου μεταμορφώνονται στα καλύτερα sex toys.

Πηγαίνω στο γυμναστήριο εδώ και αρκετούς μήνες, πριν λίγες ημέρες, όμως, έμελλε να ζήσω την πιο καυτή μου ερωτική φαντασίωση. Βλέπετε ο προσωπικός γυμναστής μου είναι πολύ όμορφος με όλα αυτά τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός σέξι γυμναστή (κοιλιακοί, μούσκουλα και απαίδευτη αρρενωπότητα). Κάθε φορά, λοιπόν, που με γύμναζε τα λαγόνια μου ανατρίχιαζαν. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που επιτέλους τον έκανα δικό μου.

Εκείνη την ημέρα είχε αφόρητη ζέστη και αν και ο κλιματισμός δούλευε συνεχώς είχα γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. Όταν τελειώσαμε την προπόνηση, ξεκινήσαμε τις διατάσεις και κάπου εκεί είναι που εκείνος με διέταξε «Ξάπλωσε ανάσκελα».

Υπάκουσα. Εκείνος έπεσε από πάνω μου και άρχισε να μου πιέζει τα λυγισμένα μου πόδια. «Νιώθεις τους μύες σου να τεντώνονται;» με ρώτησε. Εγώ σχεδόν μαγεμένη έγνεψα καταφατικά και συνέχισα να απολαμβάνω τη στιγμή. Έτσι όπως με πίεζε, όμως, ένιωσα το μόριο του να έχει αλαφρά σκληρύνει. Του ζήτησα να με πιέσει πιο πολύ, τον κοίταξα κατάματα με νόημα και δήθεν τυχαία κούνησα το πόδι μου για να αγγίξει το επίμαχο σημείο του.

Αμέσως άρχισε να με φιλά με πάθος και κάναμε ιδρωμένοι έρωτα σχεδόν πάνω σε όλα τα μηχανήματα που μέχρι τότε μου προκαλούσαν πόνο, αλλά πλέον είχαν γίνει το σκηνικό της φαντασίωσής μου.

Αν με ρωτήσετε αν θα έκανα με αυτόν τον ίδιο άντρα σεξ αν απλά τον γνώριζα σε ένα μπαρ η απάντησή μου μάλλον θα ήταν αρνητική, όμως εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσα όλη αυτή τη φαντασίωση με τίτλο «σεξ με τον σέξι γυμναστή μέσα στο ίδιο το γυμναστήριο».

Ελένη, ετών 29