Αυγουστιάτικες κάψες στην πρωτεύουσα

Αυγουστιάτικες κάψες στην πρωτεύουσα

Όταν ο Αύγουστος στην Αθήνα δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζεις.

Πέρυσι το καλοκαίρι είχα ξεμείνει στην Αθήνα τον Αύγουστο και δούλευα ασταμάτητα, γιατί όλοι οι άλλοι συνάδελφοι είχαν πάρει άδεια και έπρεπε κάποιος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Έπρεπε, λοιπόν, να βρω τον δικό μου τρόπο για να περάσω καλά.

Μια ημέρα, που τέλειωσα τη δουλειά κατά τις 21:00, αποφάσισα να πάω για βραδινό μπάνιο. Ξέρω έναν κολπίσκο που δεν πάει ποτέ κανείς (το πολύ πολύ να πετύχω κανένα ζευγαράκι) και ο οποίος δεν πρόκειται να σας αποκαλύψω που βρίσκεται. Έβαλα, λοιπόν, το μαγιό στο αυτοκίνητο και βουρ για μπάνιο. Αφού έκανα την αναζωογονητική βουτιά μου βγήκα έξω, ξάπλωσα στην πετσέτα μου και χάζευα τα τελευταία χρώματα της δύσης στον ουρανό.

«Ωραία δεν είναι;» άκουσα μια φωνή πίσω μου και διέκρινα έναν άνδρα στην ηλικία μου να κατεβαίνει τα σκαλάκια που οδηγούσαν στην αγαπημένη μου «ιδιωτική» πλαζ. «Πάει η ησυχία μου» σκέφτηκα, ώσπου τον είδα να πλησιάζει.

Μου έπεσε το σαγόνι. Ήταν κούκλος με υπέροχο κορμί και καταγάλανα μάτια. Ψέλισα το όνομα μου και του απάντησα θετικά όταν με ρώτησε αν μπορούσε να κάτσει πλάι μου. Αρχίσαμε να συζητάμε και φαινόταν πολύ ενδιαφέρον, ώσπου μετά το σβήσιμο του τρίτου τσιγάρου σηκώθηκε, μπήκε στη θάλασσα, έβγαλε το μαγιό του και με προσκάλεσε.

Υπνωτισμένη ακολούθησα και έκανα ακριβώς τις ίδιες κινήσεις. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος μέσα στη θάλασσα, ενώ τον ένιωθα ερεθισμένο πάνω μου.

Σεξ μπορεί να μην κάναμε, βλέπετε έλειπαν τα προφυλακτικά, αλλά κάναμε όλα τα υπόλοιπα. Όλον τον Αύγουστο τον περάσαμε μαζί και κάπου εκεί μας έσβησε και ο πόθος μαζί με το καλοκαίρι.

Μαρία, ετών 28