Σεξ στο κυβερνοχώρο

Σεξ στο κυβερνοχώρο

Καμιά φορά ένας απόλυτα άγνωστος μπορεί να είναι ο τέλειος εραστής.

Πριν γίνει της μόδας το facebook, υπήρχε το myspace. Το τι πέσιμο γινόταν εκεί μέσα πριν από μερικά χρόνια, δεν μπορώ να σας περιγράψω. Μάλλον, πάνω κάτω ό,τι γινόταν όταν πρωτομπήκαμε όλοι και στο facebook (και εξακολουθεί να γίνεται). Στο myspace λοιπόν είχα γνωρίσει πολύ κόσμο. Με άλλους απλά κάναμε καμιά παρέα σε μουσικά event, με άλλους έπαιζε και λίγο φλερτ.

Κάποια στιγμή με ένα συγκεκριμένο τύπο (πάρα πολύ όμορφο παρεμπιπτόντως και πολύ μεγάλο ψώνιο) είχε αρχίσει να χοντραίνει η φάση φλερτ, χωρίς όμως να εμπεριέχονται προστυχόλογα, πεσίματα και τέτοια. Απλά είχε καταστεί σαφές ότι γουστάραμε ο ένας τον άλλο και θέλαμε να γνωριστούμε από κοντά. Για να μην τα πολυλογώ, ένα βράδυ βρεθήκαμε σε ένα ωραιότατο μπαράκι στην Αθήνα, ήπιαμε τα ποτάκια μας και καταλήξαμε σπίτι του.

Πρόκειται για έναν απ' τους καλύτερους εραστές που είχα ποτέ στη ζωή μου, ιδιαίτερα προικισμένος που ήξερε ακριβώς τι έκανε, πως το έκανε και ειδικά όσον αφορά τα δικά μου γούστα είχε πέσει μέσα σε όλα. Από τότε βρισκόμασταν στο σπίτι του μία φορά την εβδομάδα για αρκετούς μήνες.

Η ιστορία τελείωσε γιατί είχαμε αρχίσει να συγκρουόμαστε σα χαρακτήρες (αφού αυτός ήταν κολλημένος με την πρώην του και γινόταν στιγμές απαράδεκτος απέναντί μου), όμως εγώ δεν μπορούσα να ξεχάσω το καταπληκτικό σεξ που έκανα μαζί του. Μετά από οκτώ μήνες με ξαναπήρε τηλέφωνο, μου έστειλε μηνύματα και κυριολεκτικά με παρακάλαγε να ξαναβρεθούμε.

Τον είδα και κατόρθωσε να με ξενερώσει με τη συμπεριφορά του για άλλη μια φορά, αφού απ' ότι φαίνεται μπορεί να είχε ξεπεράσει την πρώην αλλά η καφρίλα του ήταν έμφυτη. Αποφάσισα να τον δω σαν δονητή, τον έβαλα κάτω και αφού πήρα αυτό που ήθελα, έφυγα.

Από τότε συνέχισε τα παρακάλια για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι που τον έβρισα (πράγμα που δεν συνηθίζω να κάνω) και ησύχασε.

Ξένια, 33