Αποκριάτικο ξεφάντωμα

Αποκριάτικο ξεφάντωμα

Όταν οι στολές ανεβάζουν τη λίμπιντο.

 

Πάντα μου άρεσαν οι απόκριες. Και πάντα μασκαρευόμουν σε κάτι μη αναγνωρίσιμο (τουλάχιστον αφού σταμάτησα να ντύνομαι με τα προφανή που όλες μας περάσαμε σαν αποκριάτικη φάση).

Έτσι και φέτος, φόρεσα έναν μανδύα και έβαψα το πρόσωπό μου κατάμαυρο. Τράβηξα και κόλλησα τα μαλλιά μου πίσω και ήμουν έτοιμη. Δεν με αναγνώριζε άνθρωπος, ούτε η ίδια μου η μάνα δεν θα κατάφερνε να με βρει. Το ένα πάρτι ακολουθούσε το άλλο. Ευτυχώς ήμασταν μικρή παρέα και χωρούσαμε σχεδόν παντού. Πίναμε και διασκεδάζαμε, πειράζαμε ο ένας τον άλλον, τρομάζαμε αγνώστους και περνούσαμε μοναδικά.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, τα τσιγάρα μου τέλειωσαν και μες στην τρέλα μου γύρισα δίπλα μου και βούτηξα ένα που κάπνιζε ένας τύπος βαμμένος νεκροκεφαλή δίπλα μου. Με κοίταξε καλά και με άρπαξε από το χέρι. Πήγαμε στο μπαρ, ήπιαμε δυο σφηνάκια και έφυγα.

Όταν χρειάστηκα ξανά τσιγάρο ήξερα που έπρεπε να απευθυνθώ, αλλά αυτή τη φορά το ζήτησα. Η ώρα περνούσε και κόντευε να ξημερώσει. Εμείς συνεχίζαμε να διασκεδάζουμε και ο τύπος-νεκροκεφαλή εκεί γύρω με προμήθευε με αλκοόλ και τσιγάρα. Όταν ήρθε η ώρα να φύγει μου είπε «Θα έρθεις μαζί;».

Έγνεψα θετικά, έπεισα τους πάντες να φύγουμε και προσποιήθηκα πως ήθελα τουαλέτα και δεν χρειαζόταν να με περιμένουν. Έφυγα μαζί του, μπήκαμε στο τζιπ του και καταλήξαμε σπίτι του. Ευτυχώς το αλκοόλ με βοήθησε να μην φρικάρω που ήμουν με έναν άγνωστο σε ένα αυτοκίνητο με άγνωστο προορισμό (ούτε που το σκέφτηκα).

Μόλις φτάσαμε σπίτι του κάναμε σεξ σαν λυσσασμένοι. Ήταν υπέροχο που δεν ήξερα ούτε το όνομά του, ούτε καν πως μοιάζει άβαφτος. Κοιμήθηκα εκεί και το πρωί κάλεσα γρήγορα ένα ταξί και έφυγα πριν ξυπνήσει. Δεν ήθελα να χαλάσω τη μαγεία της βραδιάς (άσε που στο πρωινό φως που τον είδα λίγο ξεβαμμένο δεν με τρέλανε).

Ευαγγελία, ετών 28