Σεξ: το κύκνειο άσμα των διακοπών

Σεξ: το κύκνειο άσμα των διακοπών

Οι διακοπές κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο τυλιγμένοι με μια πετσέτα, πάνω στην άμμο, σε μια παραλία των Κυκλάδων.

 

Ήταν η τελευταία ημέρα των διακοπών μου. Με περίμενε δουλειά πίσω στην Αθήνα που ακόμη μισοάδεια θα προσπαθούσε να μπει σε ρυθμούς φθινοπωρινούς μακριά από «ραστώνες» και αντηλιακά και με τον υδράργυρο, όμως, σταθερά σκαρφαλωμένο ψηλά.

Βγήκαμε, λοιπόν, για ένα τελευταίο κοκτέιλ πριν αποχαιρετήσουμε το νησί. Ήμασταν μεγάλη παρέα που συνεχώς μεγάλωνε με γνωστούς και γνωστούς γνωστών που έκαναν join κάθε βράδυ. Εκείνο το τελευταίο απόγευμα είναι που προστέθηκε στο γκρουπ και εκείνος. Έλληνας, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου για διακοπές στην Ελλάδα, με όλο αυτό το story του μετανάστατη που τα κατάφερε τελικά να δουλέψει στο εξωτερικό και μάλιστα να κάνει καριέρα, που, όμως, του λείπει η πατρίδα, αλλά δεν θα γύριζε σύντομα παρά μόνο αν η κατάσταση άλλαζε κ.ο.κ.

Το σενάριο γνωστό και χιλιοπαιγμένο, όμως, εμένα εκείνος ο τύπος μου άρεσε. Ήθελα να τον κατακτήσω, ήθελα να γυρίσω από τις διακοπές με μια ανάμνηση ενός έρωτα που δεν θα είχε συνέχεια, που θα παρέμενε καλοκαιρινός. Φλέρταρα, λοιπόν, διακριτικά, εκείνος ανταποκρίθηκε και ακολούθησε το πρόγραμμά μας που περιελάμβανε βραδινό μπάνιο με μπύρες και τσιγάρα κάτω από τα αστέρια, τυλιγμένοι με πετσέτες και χωμένοι ο ένας μες στον άλλον για να ζεσταθούμε.

Όπως είχα τυλιχθεί πάνω του και μοιραζόμασταν ένα από τα τελευταία τσιγάρα του πακέτου μου, άρχισε να με χαϊδεύει, να αγγίζει τις ερεθισμένες ρώγες μου και να κατεβαίνει, ενώ εγώ αντιλαμβανόμουν πλήρως την σεξουαλική ένταση ανάμεσά μας. Ξαναβουτήξαμε στη θάλασσα, σχεδόν το κάναμε, συνεχίσαμε λίγο πιο εκεί και πάλι τυλιγμένοι με πετσέτες, χωμένοι μες στην άμμο...

Μας βρήκε το ξημέρωμα, χωριστήκαμε, ετοίμασα βαλίτσες και πήρα το πλοίο του γυρισμού. Εκείνον πια τον βλέπω στο facebook, όπου μιλάμε για έρωτες που δεν συνεχίστηκαν και για πιθανές συναντήσεις. Ποιος ξέρει; Θα δούμε.

Ε, ετών 31