Πέντε μήνες τώρα είμαι με κάποια πολύ όμορφη, αλλά δεν κάνουμε σεξ. Νομίζω πως είναι bisexual

Πέντε μήνες τώρα είμαι με κάποια πολύ όμορφη, αλλά δεν κάνουμε σεξ. Νομίζω πως είναι bisexual

Εχω σχέση με μια κούκλα αλλά δεν εχουμε κάνει σεξ

Αγαπητέ Dr Love,

Έχω σχεση εδω και 5 μηνες με μια κοπελα πολύ όμορφη, πραγματική κούκλα και δεν εχουμε κανει sex ακόμα. Νομίζω 'οτι ειναι bisexual. Τι μου προτεινετε να
κανω;


Αγαπητέ φίλε,

πρώτα από όλα: Όταν δεν υπάρχει σεξ ΔΕΝ έχεις "σχέση". Μπορεί να είσαστε φίλοι, παρέα, γνωστοί, κολλητοί, εν δυνάμει εραστές - σχέση όμως σίγουρα δεν έχετε. Προσπάθησε λοιπόν να το ξεκαθαρίσεις αυτό στο μυαλό σου. Θα σε βοηθήσει και στην συνέχεια.


Μιας και δεν δίνεις παρά ελάχιστα στοιχεία, θα πάρω την πρωτοβουλία να υποθέσω. Σεξ δεν κάνετε επειδή δεν θέλει η "κούκλα". Αυτό διακρίνω και από τη βιασύνη σου να την χαρακτηρίσεις bisexual. Όχι πως δεν μπορεί και να είναι, και ....μαγκιά της εν τέλει αν όντως είναι, όμως η συλλογιστική σου είναι αυτή του τύπου που επειδή δεν του κάθεται καμμία έχει για καραμέλα το: "Όλες πουτάνες είναι μωρέ, σιγά μην ασχοληθώ". Ή όπως λέει ο λαός, "όσα δε νφτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".


Εγώ απλώς ακολουθώ και σχολιάζω τα δικά σου λόγια. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει αυτό το κορίτσι - και όχι μόνο επειδή είναι "κούκλα", γίνε ρεαλιστής και μίλα της. Μάθε τι εισαι εσύ για αυτή, και αν δεν είσαι (όπως και δείχνει) τίποτε άλλο από ένας φίλος, προχώρα παρακάτω.


Αλλά αυτή τη φορά χωρίς ψευδαισθήσεις, και μετρημένα. Έτσι κάνουν οι άντρες.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr