«Γουστάρω τον, δεσμευμένο, κολλητό μου. Προσπαθώ να βρω αποδειξεις πως η κοπέλα του τον απατά»

«Γουστάρω τον, δεσμευμένο, κολλητό μου. Προσπαθώ να βρω αποδειξεις πως η κοπέλα του τον απατά»

«Ο κολλητός μου έχει σχέση αλλά τον θέλω. Νομίζω πως η κοπελα του τον απατά και προσπαθώ να το αποδείξω»

Αγαπητέ Dr Love,

ο κολλητός μου ο Π. έχει μια σοβαρή σχέση αρκετά χρόνια με μια κοπέλα, την οπόία έχω γνωρίσει και συμπαθώ. Μια φορά που είχα βγεί μόνη μου με τον Π. παρασυρθήκαμε και φιληθήκαμε. Αυτό όμωσ συνέβει και τισ επόμενες φορέσ μου βρεθήκαμε μόνοι. εγώ ένιωθα απίστευτες τύψεις για την κοπέλα του και του ζητούσα να σταματήσει όλο αυτό. Συμφωνούσε μαζί μου αλλά την επόμενη φορά δεν μπορούσε κανένασ μας να κρατηθεί.

Πρόσφατα παρατηρώντας κάποιες κινήσεισ απο την κοπέλα του ανακαλυψα οτι πριν απο αυτόν είχε μια σχέση με κάποιον φίλο του, την οποία και του έχει κρύψει. Έγω απο την συμπεριφορά της υποψιάζομαι οτι μπορεί να συνεχίζεται και σήμερα(οχι όμως επανειλημένα για να την παρακολουθήσω και βρω τισ αποδείξεισ που χρείαζομαι).

Τι να κανω? να του το πω? και αν άυτή το αρνηθεί? Και αν νομίζει οτι θέλω να τον χωρίσω? Αποδείξεις δεν έχω.. Να του το αποκαλύψω με κίνδυνο να τον χάσω? χρειάζομαι βοήθεια.. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω..


Αγαπητή αναγνώστρια,

διαβάζοντας το γράμμα σου αναρωτήθηκα αν την βοήθεια την χρειάζεσαι εσύ ή η κοπέλα του κολλητού σου. Ασχέτως αν ...φιληθήκατε, ή δεν ξέρω τι άλλο, το οποίο είναι δικαίωμά σας, εν τέλει, το να αναζητάς αποδείξεις για το αν η κοπέλα του κολλητού σου τον απατά είναι, επιεικώς, πρόστυχο.

Δεν με ενοχλεί ηθικά το να κάνεις σεξ με όποιο σου κάνει κέφι. Οι προσωπικές σχέσεις του κάθε ανθρώπου ειναι καθαρά δικό του θέμα, και οι επιλογές του για το ποιούς και πόσους θα σχετίζεται υπόθεση που δεν χωράει κριτική και, ταπεινών διαθεσεων, σχόλια.

Όμως, ενεργά, να αναζητάς τρόπο, ουσιαστικά, να χωρίσεις δυο ανθρώπους, χωρίς καν ο φίλος σου να έχει εκφράσει επιθυμία για χωρισμό, είναι μια συμπεριφορά που προσωπικά απεχθάνομαι. Το μόνο λοιπόν που έχω να σου πω είναι να συνέλθεις και να αρχίσεις να φέρεσαι σαν Άνθρωπος. Για να έχεις και τη δυναμη να κοιτάξεις και τον καθρέφτη

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr