«Είμαι παρθένα, μου αρέσει κάποιος, όμως αισθάνομαι άσχημα που είμαι άσχετη στο σεξ»

«Είμαι παρθένα, μου αρέσει κάποιος, όμως αισθάνομαι άσχημα που είμαι άσχετη στο σεξ»

Δεν έχω κάνει σεξ και αισθάνομαι μειονεκτικά όταν θα το ανακαλύψει αυτός που μου αρέσει

Αγαπητε Dr. Love,

ειμαι η Μαιρη, 20 χρονων και ειμαι φοιτητρια. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε ενα site και μιλαω ανοιχτα για το προβλημα μου.Το οτι δεν με ξερει κανεις εδω με βοηθα πολυ ειναι η αληθεια και γι' αυτο πηρα την αποφαση να σου γραψω...

Λοιπον εδω και 3 μηνες περιπου υπαρχει καποιος στη ζωη μου,που την εχει αναστατωσει...Αυτος ειναι 31. Δεν εχουμε σχεση,μονο κατι φιλια εχουν πεσει στο μαγαζι που δουλευει(φοβαμαι να δωσω λεπτομερειες...ποτε δεν ξερεις). Με εχει ταλαιπωρησει αρκετα ειναι η αληθεια. Εχω καταλαβει οτι δεν θελει σχεση και απλα θελει σεξ,δεν καταλαβαινω ομως γιατι ασχολειται μαζι μου 3 και βαλε μηνες.

Μιλαμε συνεχεια,μου λεει οτι με θελει,οτι του αρεσω, μαλιστα μου ειπε και οτι ζηλεψε τωρα προσφατα οταν με ειδε με καποιον αλλο. Περα απο αυτο ομως το προβλημα υπαρχει και καποιο αλλο.Τον θελω πολυ,εχω κολλησει και θα ηθελα να κανω κατι μαζι του,αλλα φοβαμαι.Αυτος απ' οτι εχω καταλαβει με νομιζει για εμπειρη αλλα εγω ειμαι ακριβως το αντιθετο...δεν εχω καθολου εμπειρια στον σεξουαλικο τομεα και προφανως δεν εχω κανει ξανα σεξ.

Παρολο που θελω να κανω κατι μαζι του,καθε φορα που μου λεει να παω σπιτι του βρισκω μια δικαιολογια για να μην παω. Φοβαμαι να του πω οτι δεν το εχω ξανακανει. Ομως αν παω σπιτι του με αγχωνει το γεγονος οτι δεν θα ξερω τι να κανω ή οτι θα το καταλαβει και θα στραβωσει ή οτι δεν θα μου βγει και θα θελω να σηκωθω και να φυγω....

Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε( και να μην γελασετε με το γεγονος οτι ειμαι 20 και παρθενα)
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Αγαπητή Μαίρη,

θα ξεκινήσω λέγοντάς σου να μην αγχώνεσαι. Ειδικά σε θέματα που αφορούν το σεξ. Σκέψου το εξής: πριν κάνουμε, όλοι άσχετοι ήμασταν. Ακόμα και ο "φίλος" σου (άσε που κανείς δεν σου εγγυάται πως τώρα είναι ιδιαιτέρως "σχετικός").

Είναι λογικό βέβαια μια κοπέλα 20 ετών να αισθάνεται, συχνά, ένα "δέος" μπροστά σε έναν σαφώς μεγαλύτερο και, στην περίπτωσή σου, εμπειρότερο άντρα, όμως προσπάθησε να το δεις σαν μια θετική εμπειρία. Προσέγγισέ το σαν την ευκαιρία σου να ξεκινήσεις την σεξουαλική σου ζωή με έναν άνθρωπο που μπορεί, ιδανικά, να προσέξει περισσότερο από έναν νεότερό του το πως θα σου φερθεί.

Βέβαια, μην αισθανθείς ούτε για μια στιγμή υποχρεωμένη να κάνεις το οτιδήποτε. Πράξε βάσει αυτού που σου λέει το κορμί και το ένστικτό σου. Μη δεχτείς ούτε πίεση, ούτε καμμία άλλη "παραίνεση", προτροπή, πείραγμα. Δεν είναι διαγωνισμός στο να αποδείξεις κάτι σε οποιονδήποτε - φίλες, γνωστούς, περίγυρο ή πόσω μάλλον στον συγκεκριμένο τύπο. Το σώμα σου και το πως θα το διαθέσεις είναι ΜΟΝΟ δική σου υπόθεση.

Σιγουρέψου πως τον θέλεις, μίλα του για τις ανησυχίες και το άγχος σου, ακι αν αισθανθείς πως σε καταλαβαίνει και πως θα σου φερθεί όμορφα, χαλάρωσε, σχεδιάστε μια ωραία βραδιά, και απόλαυσέ το.

Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr