«Δεν τον θέλω μόνο για το σεξ, αλλά δεν ξέρω πως να του το πω»

«Δεν τον θέλω μόνο για το σεξ, αλλά δεν ξέρω πως να του το πω»

Υπάρχει έλξη αλλά εγώ δεν τον θέλω μονο για το σεξ, αλλά πως να του το πω;

Αγαπητέ Dr Love,
εδώ και ένα μήνα μιλάμε μέσω facebook με ένα παιδί, είναι φίλος του αγοριού μια φίλης μου και μια μέρα ξαφνικά χωρίς να γνωριζόμαστε μου έστειλε αίτημα φιλίας.... Τον δέχομαι και την ίδια μέρα κιόλας αρχίσαμε να μιλάμε! ομολογώ πως κατάφερε και μου τράβηξε την προσοχή απο την αρχή και γιατί μου άρεσε εμφανισιακά αλλα και με τον τρόπο που μου μιλούσε.... επέμενε να βρεθούμε απο την πρώτη μέρα κιόλας αλλα εγω δεν ήθελα... με τα λίγα με τα πολλά εχει περάσει ένας μήνας και ακόμα δεν έχουμε βρεθεί... (είναι λες και γίνεται επίτηδες, κάθε φορά που το κανονίζουμε κάτι γίνεται..) βλέπεις είμαστε και σε διαφορετικές πόλης! αλλά ούτε μια ώρα μακρυά... οσο καιρό μιλάμε έχουμε καταλήξει σε ενα συμπέρασμα... οτι και οι δυο θέλουμε να κάνουμε σεξ!! και πολύ μάλιστα.... το πρόβλημα μου όμως είναι άλλο... δε θέλω να κάνω κάτι απλά μαζί του και αυτό είναι όλο! θέλω και κάτι παραπάνω, γιατί μ'αρεσει πολύ! Αυτός όταν το συζητήσαμε λίγο για όλο αυτό μεταξύ μας μου είπε οτι δεν θέλει απλά ξεπέτα, θέλει να με γνωρίσει περισσότερο και μετα βλέπουμε.... αυτός όμως το έχει στο μυαλό του οτι την πρώτη φόρα που θα βρεθούμε θα κάνουμε και σεξ....! μήπως όμως πρέπει να επιμείνω να βγούμε πρώτα για καφέ να γνωριστούμε τουλάχιστον πρώτα??? γιατί όπως σου είπα εγώ δε θέλω ΜΟΝΟ σεξ και θέλω να του το κάνω ξεκάθαρο αυτο χωρίς να τον πιέσω κιόλας!!! αλλα κοίτα να δεις και το μπέρδεμα τώρα! αυτός ειναι φοιτητής στην πόλη μου... άρα είναι ολο το χρόνο εδώ, εκτός απο τα καλοκαίρια (που πάλι ερχεται συχνά...) εγω απο την αλλη είμαι φοιτήτρια άλλου.... οχι πολύ μακρυά πάλι άλλα.... αλλού.......... οτι και να γίνει μεταξύ μας θα υπάρχει πάντα αυτό το θέμα της απόστασης... και γενικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και πως να το προχωρήσω...........

Αγαπητή φίλη,

όταν ξεκινάς μια "σχέση" (αν θέλεις μπορείς να βγάλεις και τα εισαγωγικά) δεν βάζεις ταμπέλες, χρονοδιαγράμματα και κανονισμούς. Το βιώνεις, βλέπεις πως (και αν) πάει, και παίρνεις ίσως κάποιες αποφάσεις για το τι θέλεις από τον άλλο.
Πόσω μάλλον όταν μου μιλάς για μια περίπτωση στην οποία το φλερτ, έστω και "προχωρημένο", αφού μου αναφέρεις πως "έχετε καταλήξει πως θέλετε και οι δυο σεξ, και μάλιστα πολύ", είναι κάτι εντελώς θεωρητικό και διαδυκτιακό. Δεν έχεις συναντήσει καν τον άνθρωπο αυτό, δεν τον έχεις ζήσει ούτε ελάχιστα, δεν έχεις κανει καν σεξ μαζί ρε παιδί μου να δεις αν ταιριάζετε, και μου λες πως "δεν τον θέλω ΜΟΝΟ για σεξ;".

Έχεις σκεφτεί πως αυτός είναι απλώς η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και κενά που έχεις γενικότερα στο θέμα συντροφικότητα/έρωτας/μοναξιά;

Νομίζω πως καλό ειναι να γνωριστείτε πρώτα. Χωρίς να μπείτε σε διαδικασία να ανταλλάσετε "τι μου εισαι - τι σου είμαι - που πάει ...αυτή η σχέση" και άλλα τέτοια. Ζήστε κάποιες μέρες (αν ειναι εφικτό) μαζί, αν σου βγει πραγματικά κάνε και σεξ μαζί του και γενικότερα μελέτησέ τον. Αν όντως σου γεννήσει κάποια συναισθήματα, μίλα του, καθαρά και ειλικρινά. Τότε και μόνο τότε θα ξέρεις. όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις και παιχνίδια του μυαλού σου.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr