«Η γυναίκα μου, λόγω υγείας, δεν με καλύπτει σεξουαλικά ενώ οι ορμόνες μου χτυπούν κόκκινο. Τι να κάνω;»

«Η γυναίκα μου, λόγω υγείας, δεν με καλύπτει σεξουαλικά ενώ οι ορμόνες μου χτυπούν κόκκινο. Τι να κάνω;»

Έχω τρελλαθεί από την ανάγκη μου για σεξ, μιας και έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για τη γυναίκα μου

Αγαπητέ Dr Love,

Καταρχήν είμαι άνδρας. Το όνομα που χρησιμοποίησα δεν είναι το πραγματικό μου (όπως πιστεύω ότι θα αντιληφθείς γιατί). Με απασχολεί κάτι και θέλω την άποψη σου ή αν θέλεις και την συμβουλή σου.
Είμαι 48 ετών. Παντρεμένος και δύο παιδιά (κοντά στα 15-18).
Θα σου πω μια ιστορία, και ψάχνω το τέλος της.
Είμαι το πρώτο παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Οικογένειας συντηρητικής, σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής της. Μεγαλώνω στην Αθήνα, με αρχές της τότε εποχής, με ταμπού, σεμνοτυφία κ.λπ. (πράγματα που τελικά ούτε οι δικοί μου δεν τα τηρούσαν-για τα μάτια του κόσμου και μόνο...). Στην ηλικία πέραν των 15-18 ετών ήμουν διψασμένος για ζωή-σεξ και σχέση με το άλλο φύλο.
Όταν ήμουν 20 χρονών, και αφού αποκαταστάθηκα επαγγελματικά, βγήκα στην αναζήτηση συντρόφου. Επειδή δεν είχα παρέες (πολύτεκνη οικογένεια-είχα καθήκον να προσέχω τους μικρούς κ.λπ.) βρήκα σαν τρόπο "διαφυγής-ευκαιρίας" την εγγραφή μου σε μία ιδιωτική σχολή, ανωτέρας εκπαίδευσης (αφού ήμουν απόφοιτος λυκείου), μήπως εκεί εντοπίσω (χωρίς να δώσω δικαίωμα στους δικούς μου-που πας? κ.λπ.) το άλλο φύλο (συμμαθήτριας) και με το πρόσχημα της συνεργασίας να δημιουργήσω κάποια σχέση, με απώτερο σκοπό κυρίως το σεξ, και ύστερα όλα τα επακόλουθα...(γάμος, οικογένεια κ.ά.).

Πραγματικά. Όπως το σχεδίασα στο μυαλό μου ήρθαν τα πράγματα. Γνώρισα μερικές κοπέλες (συμμαθήτριες), έκανα παρέα μαζί τους (πλατωνικό έρωτα) και τελικά κατέληξα (κατέληξε εκείνη?? δεν ξέρω) στην μία, με την οποία προχώρησαν τα πράγματα, κάναμε σεξ και φυσικά την παντρεύτηκα (καλά να πάθω). Η πραγματικότητα βέβαια είναι ότι μέσω της συγκεκριμένης συμμαθήτριας μου, γνώρισα την κολλητή της (που με τρέλανε με τα καμώματά της, ομορφιά της, σκέρτσα της κ.ά.). Αλλά, που να βρω το θάρρος, να της εξομολογηθώ-δείξω πως ένιωθα για αυτήν?? (ήμουν και ντροπαλός παν' ανάθεμά με...).

Πηγαίναμε εκδρομές, πηγαίναμε σινεμά, μπάνιο στη θάλασσα κ.λπ. Η συμμαθήτρια μου θεώρησε δεδομένο ότι είμαι δικός της, δεν άφησε περιθώρια στην φίλη της να δείξει κάτι ή να με διεκδικήσει και τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως σου περιέγραψα (γάμος κ.λπ.). στα λέω όλα αυτά γιατί μετανιώνω, για την τότε συμπεριφορά μου την οποία σήμερα "πληρώνω". Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλά. Καινούργιες εμπειρίες. Στη συνέχεια όμως ήρθε ο 'βάλτος' και 'μουχλιάσαμε'. Καπάκι η σύζυγος (πια), αναγκάστηκε λόγω ασθένειας να κάνει κάποια επέμβαση και εγώ να μείνω με το 'πουλί στο χέρι'. Δεν μπορεί πλέον να με καλύψει σεξουαλικά, δεν ευχαριστιέμαι πλέον, και εκείνη δεν έχει όρεξη για επαφή.

Εμένα οι ορμόνες μου να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το κόκκινο και όποια γυναίκα βλέπω να θέλω να την ξεσ***ω στον π*****... και ότι άλλο. Ένας άνθρωπος δηλαδή γεμάτος ζωή να αναγκάζεται να υποφέρει (τουλάχιστον), να βασανίζεται και να περνάει και να χάνεται η ζωή του τελικά... (γιατί θεωρώ ότι χωρίς έρωτα δεν υπάρχει ζωή!!!). Γυρίζοντας στο διαδίκτυο, βλέπω διάφορα βίντεο (κυρίως), με κοπελάρες να κάνουν τα πάντα (ότι δηλαδή ονειρευόμουν μια ζωή). Αυτό κάνει τον πόνο μου ακόμα χειρότερο.
Και εύλογα αναρωτιέμαι δεν υπάρχουν ΚΥΡΙΕΣ που να είναι αντίστοιχα με εμένα εγκαταλελειμμένες??? Δεν υπάρχουν κορίτσια που να θέλουν να περάσουν, ερωτικά (τουλάχιστον), καλά!!! Δεν θα επιβαρύνω καμιά τους (ούτε με χρήματα, ούτε με δεσμεύσεις). Ψάχνω δηλαδή κυρίες (οποιασδήποτε ηλικίας) που νιώθουν μόνες, να κάνουμε παρέα –και σεξουαλική εννοείται- να περάσουμε βασικά και οι δυο-τρεις-τέσσερεις μας καλά. Να ικανοποιηθούμε τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχικά. Όπως καταλαβαίνεις τα έχω 'παίξει'. Έχω φτάσει στα όρια μου, δεν αντέχω άλλο.
Μπορείς να με συμβουλέψεις??? Μπορείς να βρεις λύση στο πρόβλημά μου??? ή πρέπει να κόψω το πέος μου για να 'βρω την υγεία' μου???
Είναι λάθος που μου αρέσει το σεξ??? Είναι λάθος που θέλω να ζήσω??? Δεν θέλω να πάω σε αγοραίο έρωτα!!! Δεν έχω πάει ποτέ!!! Θέλω να συναντήσω γυναίκες με αντίστοιχο πρόβλημα και να καλύψει ο ένας τον άλλο/άλλες...
Συγνώμη που σε βασάνισα με τις σκέψεις μου... Θα με υποχρεώσεις εάν μου απαντήσεις...Αντέχω οποιαδήποτε άποψη-συμβουλή...
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αγαπητέ αναγνώστη,

θα ξεκινήσω συμφωνώντας με μια δική σου φράση: Όντως τα έχεις παίξει. Για την ακρίβεια βρίσκεσαι σε παραλήρημα. Και είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις έντονη επιθυμία για σεξ και μπράβο σου. Το θέμα είναι, πως έχεις μπει σε ένα σχεδόν υστερικό, εμμονικό trans, σαν τον ταύρο που του κουνάνε το κόκκινο πανί.

Προσπάθησε να συνέλθεις, όχι, επαναλαμβάνω, γιατί είναι κακό να επιθυμείς το σεξ, αλλά γιατί τουλάχιστον από τον τρόπο γραφής σου δείχνεις να κλίνεις επικίνδυνα προς πνευματική αστάθεια.
Πρώτα από όλα μιλάς σαν να "κατηγορείς" την γυναίκα σου για το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και εξαιτίας αυτού (;) δεν σε ικανοποιεί όπως λες. Και μόνο αυτό, προσωπικά, με ενόχλησε. Δεν με ενδιαφέρει ηθικά αν θέλεις να κάνεις ή κάνεις σεξ με άλλες. Διέθεσε το σώμα σου όπως σου κάνει κέφι. Τον άνθρωπο όμως ο οποίος, με τα στραβά και τα καλά του, υποθέτω σε αγάπησε και σου στέκεται, οφείλεις να τον σέβεσαι περισσότερο. Αν οτιδήποτε σε αυτή σε ενοχλεί πάρε το καπελάκι σου και πες αντίο.

Επίσης, αυτή η εμμονή σου με τα πορνό στο ίντερνετ και η σχεδόν - αγγελία του τελειώματος του mail σου, θα με συγχωρήσεις, αλλά μόνο υγεία δεν φανερώνει.

Δες λοιπόν τι θα κάνεις με τη σύζυγό σου, και όσον αφορά τις...ορμές σου, είτε προσπάθησε σαν φυσιολογικό άντρας να γνωρίσεις, φλερτάροντας κάποια γυναίκα, είτε άρχισε τα κρύα ντους.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr