Με εξοργίζουν οι άντρες που δείχνουν πως τα ξέρουν όλα. Ερωτικά τους αποφεύγω, όμως όταν είναι οι σχέσεις φίλων;

Με εξοργίζουν οι άντρες που δείχνουν πως τα ξέρουν όλα. Ερωτικά τους αποφεύγω, όμως όταν είναι οι σχέσεις φίλων;

Θυμώνω όταν συναντώ άντρες που φέρονται σαν παντογνώστες

Αγαπητέ Dr Love,

Πραγματικά δεν ξέρω ακριβώς αν το στέλνω στην σωστή στήλη, αλλά μόνη στην σκέψη τι θα γράψω στην συνέχεια νιώθω την πίεση μου να ανεβαίνει επικίνδυνα, τα χέρια μου αρχίζουν να τρέμουν, ενώ το ματάκια μου να παίρνουν το ύφος της κακιάς πεθεράς κ την γυαλάδα του ψυχάκια.....
Ενώ έχω μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον αντρικό πληθυσμό, τόσο από την φιλική πλευρά όσο και απο την ερωτική πλευρά δεν μπορώ όμως να καταλάβω με τίποτα τους άντρες που ξέρουν τα ΠΑΝΤΑ.....ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........... Με το που τους μυρίζομαι φεύγω σαν το διάολο με το λιβάνι.
Έλα που κάποιες φορές όμως δεν γίνεται. Βλέπε γκόμενο κολλητής... Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα.... η φίλη μου πέφτει συνεχώς πάνω σε τέτοιους κ έτσι αναγκαστικά τους γνωρίζω κ απο την καλή κ απο την ανάποδη. Πώς είναι δυνατόν να ξέρεις τα πάντα για την δουλεία μου? για την πόλη μου?

Για τις ταινίες που βλέπω? για τα μαγαζιά? για τα ρούχα? για όλα τα μέρη/ πόλεις/ χώρες? καθώς κ για ότι δεν ξέρουν έχουν άποψη ( λέγοντας πάντα ''δεν ξέρω αλλά εγώ πιστεύω, που θα δεις ότι έτσι θα είναι στο τέλος, ότι...." μου φτάνει εμένα κ το "απλά δεν ξέρω" ). μέχρι κ για την περίοδο ένας ειχε άποψη..... Και ρωτώ είναι δυνατόν ένας άντρας να ξέρει μέχρι κ για την περίοδο κ να μου τα λέει σε μένα, με ύφος λες κ τα ξέρει καλύτερα?.....

Δεν μπορώ μην την δίνουν στα νεύρα κ ποτέ δεν μπόρεσα να κατάλαβα γιατί το κάνουν αυτό πολλοί άντρες???? Να δείξουν την ισχύ τους? Για να μπουν στην παρέα? Ή μήπως όντως πιστεύουν ότι τα ξέρουν ΌΛΑΑΑΑΑΑΑΑ....... Προς το παρόν δεν πολύ μιλάω όταν βγαίνω έξω μαζί με ''άντρα ξέρω τα πάντα'' γιατί εκνευρίζομαι αλλά ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ πάλι μου σπάνε τα νεύρα??!!...... Δεν είναι εγωιστικό αλλά το θεωρώ αδιανόητο κάποιος άνθρωπος να γνωρίζει τα πάντα κ να έχει άποψη για όλα.

ΥΓ: Το ξέρω ότι υπάρχουν κ γυναίκες του είδους αλλά αυτές μπορώ κ τις αποφεύγω άνετα .............

Αγαπητή αναγνώστρια,

θα ξεκινήσω λέγοντάς σου πως και εμένα με ενοχλούν οι ξερόλες. Ή μάλλον με ενοχλούσαν. Μεγαλώνοντας απλώς με διασκεδάζουν, και όταν έχω διάθεση, ενίοτε μπαίνω στον πειρασμό να τους κάνω να φαίνονται γελοίοι. Ξέρω, δεν είναι πολύ ευγενικό, αλλά δεν μπορώ πάντα να συγκρατηθώ. Αδυναμίες βλέπεις.

Στο mail σου όμως, εσύ δείχνεις να μην το διασκεδάζεις καθόλου. Το αντίθετο. Βγάζεις κάτι το ανησυχητικά θυμωμένο, στα όρια του υστερικού. Σαν κάποιους που βλέπουν παντού φαντάσματα και φαντάζονται συνομωσίες να εξυφαίνονται σε σκοτεινά δωμάτια εις βάρος τους.

Θα σου πρότεινα να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις σε ότι αφορά τους άντρες - ακόμα και αυτούς οι οποίοι, πιθανότατα, δείχνουν "ξερόλες", παντογνώστες ή ό,τι αντίστοιχο ή παραπλήσιο.
Οι εμμονές και οι υπερβολικές συμπεριφορές μόνο υγεία δεν δείχνουν, πέρα από το ότι είναι καταστροφικές τόσο για τις φιλικές και κοινωνικές, όσο και για τις ερωτικές μας σχέσεις. Υποψιάζομαι βέβαια, πως τόσο εσύ, όσο και οι άντρες που συναναστρέφεσαι πρέπει να είσαστε σχετικά νεαρής ηλικίας, όπου το σύνδρομο του "παντογνώστη", χάριν εντυπωσιασμού είναι αρκετά σύνηθες, ειδικά από την πλευρά των αγοριών.

Χαλάρωσε λοιπόν, ψάξε βαθύτερα από την επιφάνεια και την, όποια, προσπάθεια (ατσούμπαλη συχνά) εντυπωσιασμού του αγοριού...απέναντι και μην παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς.


Περιμένω ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας στο info@queen.dpg.gr