Είμαι με ένα παιδί 3 χρόνια, αλλά πιστεύω ότι με απατάει. Μάλιστα τον έπιασα να έχει προφίλ σε σάιτ γνωριμιών! Τι να κάνω;

Είμαι με ένα παιδί 3 χρόνια, αλλά πιστεύω ότι με απατάει. Μάλιστα τον έπιασα να έχει προφίλ σε σάιτ γνωριμιών! Τι να κάνω;

Καλησπέρα,

Είμαι με κάποιον περίπου 3 χρόνια, εκείνος είναι 37 και εγώ 34. Λόγο της δουλειάς του είμαστε μακριά, έχουμε σχέση από απόσταση και επειδή και εγώ εργάζομαι δεν μας είναι εύκολο να συναντιόμαστε συχνά. Τον τελευταίο καιρό περίπου, 6 μήνες τώρα, έχω την αίσθηση πως ανά διαστήματα με απατάει, αλλά χωρίς εγώ να έχω χειροπιαστές αποδείξεις. Απλά από κάποια γεγονότα αυτό κατάλαβα και φυσικά αυτός με έβγαλε τρελή. Την τελευταία φορά που ήρθε στη πόλη που μένω μου ζήτησε να δει κάποια email του από το laptop μου. Μετά από λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν είχε μπει για να δει μόνο τα email του αλλά είχε μπει και σε ένα σάιτ γνωριμιών.

Έφτιαξα έναν λογαριασμό, μπήκα και είδα πως είχε προφίλ και είχε βάλει ένα σωρό στοιχεία για αυτόν. Με λίγα λόγια ψαχνόταν και επιβεβαιώθηκα πως τόσο καιρό μόνο τρελή δεν ήμουν. Του μίλησα εκεί μέσα αφού είχα φτιάξει λογαριασμό, με άλλο όνομα φυσικά και αυτός το παίζει ελεύθερος κτλ. Δεν του έχω πει τίποτα μέχρι στιγμής για όλα αυτά. Να προσθέσω πως το παίζει πολύ έντιμος και πως αυτός τα απεχθάνεται όλα αυτά.
Τον λογαριασμό τον έχω ακόμα και μπήκα πριν από λίγες μέρες και είδα πως κι αυτός είχε μπει την ίδια μέρα και ειλικρινά θέλω να μου πεις τη γνώμη σου. Τι να κάνω; Πώς να το αντιμετωπίσω; Και δικαιολογείται δηλαδή να πηγαίνει με άλλη ή άλλες επειδή έχουμε σχέση από απόσταση;

Με πονάει πάρα πολύ αυτό και με εξοργίζει διότι εγώ δεν έχω μάτια για άλλον. Θύμωσα, έκλαψα, έδωσα μια ακόμη ευκαιρία, τον δικαιολόγησα πως επειδή δεν συναντιόμαστε συχνά άντε να έτυχε μια φορά να έκανε κάτι με άλλη, ότι εμένα αγαπάει, αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως έγινε κάτι μόνο μια φορά, αλλά γίνεται συχνά αυτό. Βοήθησέ με σε παρακαλώ. Τι να κάνω; Μια συμβουλή...

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν συγγνώμη που άργησα λίγο να απαντήσω, αλλά προσπαθούσα να μετατρέψω το γράμμα σου από τα greeklish στα ελληνικά (καρφάκι ήταν αυτό αν δεν το κατάλαβες).

Στη συνέχεια θα ήθελα να δώσω το Όσκαρ χαζομάρας στον φίλο σου. Δηλαδή όχι μόνο έρχεται στο σπίτι σου, όχι μόνο μπαίνει στο internet από το laptop σου, αλλά μπαίνει και σε σάιτ γνωριμιών. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ HISTORY!!! Τι κάνεις ρε χάπατο; Ο Ρανταπλάν είχε περισσότερο μυαλό.

Μην σκεφτώ ότι δεν έχει smartphone -ο τσίπης- ώστε να μπει στο internet από το κινητό του και ούτε γάτα ούτε ζημιά (ναι, αντρικός παραλογισμός, θα μου περάσει, που θα πάει).
Εκτός αν δεν ήξερε πως να σου πει ότι θέλει να χωρίσετε και με αυτόν τον τρόπο σου έστειλε ένα μήνυμα. Που δεν νομίζω, αλλά λέμε τώρα.

Θα είμαι ξεκάθαρος... και κακός (σπάνιο πράγμα για μένα). Τι να κάνεις; Το σκέφτεσαι; Αλήθεια; Ρόμπα να τον κάνεις! Να του δείξεις ότι το ξέρεις, να τον κάνεις να κοκκινίσει από τη ντροπή του, μην σου πω μπροστά σε όλους (αν θέλεις πήγαινε με το iPad σου ένα βράδυ στην παρέα και μόστραρέ τους τη σελίδα του). Να μην έχει που να κρυφτεί.

Και μπορώ να σου πω δύο λόγους:

1) Επειδή σε κοροϊδεύει ανελέητα. Δεν παίρνω όρκο αν έχει πάει με κάποια άλλη ή άλλες. Και με καμία να μην σε έχει απατήσει, δεν έχει σημασία. Άλλο το να βγαίνει σε ένα μπαρ με φίλους του (και με σένα δίπλα) και να παίζει με τα βλέμματα με την μπαργούμαν -αυτό το κάνετε και εσείς με άλλα αγοράκια, και στη τελική το παιχνίδι είναι κάτι που δημιουργεί πάθος σε ένα ζευγάρι- και άλλο να δηλώνει ελεύθερος πίσω από τη πλάτη σου και να γράφεται σε σάιτ γνωριμιών. Γιατί αυτό δείχνει ότι (αν δεν το έχει κάνει ακόμα) θέλει να κοιμηθεί με κάποια άλλη ή και με άλλες. Διαφορετικά δεν γράφεσαι σε τέτοια σάιτ για την εμπειρία.
(Και, όχι, επειδή έχει σχέση από απόσταση δεν σημαίνει ότι μπορεί να σε κερατώνει)

και 2) Επειδή ρεζιλεύει τον τίμιο αντρικό πληθυσμό. Πρέπει να τον κάνεις ρόμπα και να στείλεις έτσι μήνυμα σε όλους τους υπόλοιπους άντρες, που να ξεκαθαρίζει «αν δεν μπορείς να το κάνεις σωστά, μην το κάνεις καθόλου»! Δεν είναι ντροπή να μην μπορείς να κερατώσεις. Δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Στη τελική και εγώ δεν τρέχω γρήγορα και το ξέρω. Για αυτό δεν κατεβαίνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι δεν καταλαβαίνεις...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ