Με χώρισε, είναι με άλλη αλλά όταν με βλέπει καλά νευριάζει. Γιατί; Εκείνος τα διέλυσε όλα

Με χώρισε, είναι με άλλη αλλά όταν με βλέπει καλά νευριάζει. Γιατί; Εκείνος τα διέλυσε όλα

Γεια σας,
Υποτίθεται ότι πλέον για αυτόν δε σημαίνω τίποτα, ούτε σήμαινα ποτέ.. Κάθεται με την γκόμενα. Εγώ σκάω μύτη, είμαι μες στην τρελή χαρά. Κάνω πως δεν υπάρχει. Έρχεται ένας πολύ καλός μου φίλος, τον αγκαλιάζω,καθόμαστε 3-4 άτομα και αυτός τσαντίζεται. Ξαφνικά χαλιέται και όλη την ώρα κοιτάει εμένα. Εγώ φυσικά κάνω πως δεν υπάρχει. Η γκόμενά του του μιλάει, τον χαϊδεύει και αυτός το κεφάλι προς εμένα και να κοιτάει.
Την βλέπω που τον ρωτάει και αυτός απλά κουνάει το κεφάλι του και καπνίζει όπως κάνει πάντα όταν σπάζεται. Η γκόμενα έχει απηυδήσει και του λέει εγώ φεύγω. Σηκώνονται και φεύγουν.. Δεν έχουν πιει ούτε τα μισά ποτά τους και φεύγουν. Πάντα φεύγουν αγκαλιασμένοι, ενώ σήμερα με απόσταση 5 μέτρων μεταξύ τους!
Τι φάση; Έκανα κάτι εγώ; Γιατί τσαντίστηκε; Τι τον νοιάζει; Αυτός τα διέλυσε όλα. Τώρα που είναι το θέμα του;

Αγαπητή φίλη,

Να σου δώσω συγχαρητήρια που έκανες έναν άντρα (και από ότι κατάλαβα ψωνάκι άντρα) να σπάσουν τα νεύρα του και εσύ ήσουν cool. Εύγε. Ο κόσμος μας έχει ανάγκη περισσότερες γυναίκες σαν και εσένα.

Λοιπόν κοίτα να δεις σχετικά με τις απορίες σου. Όχι καλό μου, δεν έκανες εσύ κάτι. Απλά υπάρχουν ορισμένοι άντρες (δεν τους λες και λίγους, ναι τόσο ψώνια είμαστε αρκετές φορές) που νομίζουν ότι είναι μοιραίοι. Τύπου, ένας συνδυασμός από Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και Στιβ ΜακΚουίν! Και νομίζουν πως όταν αφήνουν πίσω τους μια γυναίκα, αφήνουν και συντρίμμια. Και το παίζουν μάγκες, από αυτούς που καίνε καρδιές και πουλάνε μούρη στους φίλους τους και τις επόμενες γκόμενες.

Αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιό τους, τότε νευριάζουν. Γιατί νιώθουν ότι δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν και ξαφνικά τους μπαίνουν οι σκέψεις ότι δεν μετράνε. Ναι, είναι από εκείνους που θέλουν οι ίδιοι να περνάνε καλά και οι άλλοι (κατά προτίμηση οι άλλες) γύρω τους να κλαίνε. Είπαμε για τόσο ψώνια μιλάμε.

Αλλά έχω την αίσθηση ότι τα ήξερες αυτά. Έλα που δεν τα ήξερες... Απλά ήθελες να τα ακούσεις ε; Και να γουστάρεις ε; Καλά κάνεις. Δεν σε κατηγορώ. Η εκδίκηση πολλές φορές είναι ωραίο πράγμα.

Όπως έχω την αίσθηση ότι ακόμα σου αρέσει - μέχρι και τις γουλιές του ποτού τους μέτρησες και τα μέτρα που ήταν απόσταση. Το νου σου. Μην κάνεις κανένα αστείο να γυρίσεις αν σε κυνηγήσει (πολύ πιθανό να το κάνει). Γιατί απλά θα θέλει να επιβεβαιωθεί και μετά να σε αφήσει όπως εκείνος φαντάζεται. Δηλαδή στα πατώματα.
Το νου σου.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ